Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De Amsterdam top tien! Wat doe je op je uitje in Amsterdam?

Amsterdam is magisch en heerlijk.

Niet alleen op koningsdag of als de zon schijnt. Ook gewoon op een miezerige grijze saaie rotdag als vandaag. PUUR TIPS TIJD!

1 Smijt wat geld stuk en huur een boot in Amsterdam. Je wil toch deze dag onthouden? De boten van Amsterdam Boat Events zijn zo mooi. Mooiste tijd om te varen is toch rond de schemer. Langzaam komt de stad tot rust en de bruggen zijn betoverend verlicht.

2 Gewoon lekker lopen. Amsterdam is compact en je komt altijd goed terecht. De halvemaansvorm van de grachten brengt je altijd weer thuis. Door het water zijn er zoveel verschillende buurten die elke keer weer anders aanvoelen. Mijn favorieten buurten? Ik hou van de rauwheid van de Rosse buurt… maar de Pijp is ook tof. Er zijn zoveel toffe wandelroutes in Amsterdam die je gezien moet hebben!

3 Chill met uitzicht. Verroer je niet en laat de stad voorbij komen. Opzoek naar Boven op de Kalvertoren, achter glas in de Jordaan bij ”t Smalle met lekkere appeltaart of in de zevende hemel tussen de toeristen. Amsterdam is de stad waar alles mag zolang je maar niet andere mensen lastig valt. Dat is de reden waarom ik extra van Amsterdam hou. Ook een mooi uitzicht heb je in Hotel W. Mét openlucht zwembad! Geniet je liever van het uitzicht over de stad wanneer de zon is verdwenen en de nacht is begonnen? Kijk eens naar dit nachtarrangementen van We Are Amsterdam!

4 Ga los met chocolade! Wist je dat bijna alle cacao van de wereld door de haven van Amsterdam komt? Als de wind goed staat dan ruikt de stad zelfs naar chocolade. Hemels toch? Dé choco Koning is Kees Raat op de Warmoesstraat.  Wil je álles zien en proeven?  Doe dat dan… boek een chocolade tour. 

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

5 Eet biefstuk! En dan ook gelijk de beste biefstuk van Amsterdam. Loetje natuurlijk.  Vind je dat zielig voor de diertjes? Snap ik. Ga dan naar Gartine… gezond en zo goed. Ze hebben hun eigen moestuin. 

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

6 Zoek de schatten van Amsterdam. Een verborgen kerk met een keuken voor zestiende eeuwse minimensjes. Wat ik ook prachtig vind is het Pianola museum. Directeur Casper heeft mijn hart gestolen.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

7 Ontvlucht de stroom! Pak een fiets of een bus en zoek rust en ruimte op. Op elf busminuten van het Centraal Station stroll je door Broek in Waterland. Er zijn zoveel Amsterdammers daar… Broek kun je echt nu wel deel van Amsterdam noemen. Beste pannenkoekenrestaurant van Nederland is daar ook!  De Witte Swean!

8 Doe niets en lees. Altijd als ik de bibliotheek bezoek word ik blij. Uitzicht op de stad, Allemaal mensen om me heen die van boeken houden. Ook lekker: boven me een la Place met lekkere soepjes en mijn grote liefde radio is er ook: de Studio van AmsterdamFM … de dag schiet op. oh ja er is ook een piano waar je op mag spelen. Bibliotheek vind je hier. 

9 Doe als een Amsterdammer. veel Amsterdammers werken niet. Wat zeg je? Denk je van wel? Tuurlijk niet. Kijk maar eens op de markt en de terrasjes. De echte Amsterdammer zien? Ga naar de Dappermarkt. De plek vol bling bling en goede happen. Om de hoek bij Artis. Ook leuk.

10 Spelen in de stad! Dit is zo”n gave retro speelhal… middenin de warne buurt. De Ton Ton club.  Liever buiten spelen? Dit is een smartphonegame in de stad. De stad is je speelplaats! 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief