Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hoe krijg ik mijn team uit de vakantiedip?

Puur Amsterdam Bedrijfsuitje Blog

De realiteit

De zomer is voorbij, de herfst staat voor de deur. Het is tijd om terug te keren naar je werk en het werkritme weer op te pakken. Bij aankomst spreek je je collega’s, met als standaard vraag ‘hoe was je vakantie? Lekker tot rust gekomen?’. Na verhalen over hoe fijn het was aan de Costa Brava of in het vakantiehuisje in Frankrijk is het tijd om te beginnen aan al het werk dat klaar ligt. Maar hoe productief is jouw team nog na de vakantie? Mogelijk zit iedereen in die vakantiedip..

Vakantiedip

Het is niet gek dat je na de vakantie last krijgt van een vakantiedip. Het echte leven is weer begonnen, de camping is weer dicht, de stress slaat weer toe en je voelt je moe en hebt een leeg gevoel. Om deze reden is het ontzettend belangrijk dat je je thuis voelt binnen het team en je kracht en energie krijgt van je werk.

Als je tips opzoekt om over je vakantiedip heen te komen, zal je waarschijnlijk honderden keren tegenkomen dat het belangrijk is om activiteiten te ondernemen die je enthousiasmeren en je nieuwe ideeën en energie geven. Vergeet ook niet dat je niet de enige collega bent met een vakantiedip. Maar hoe kun je nou iedereen weer krachtig en energiek krijgen? Wij zijn er voor jou om de perfecte oplossing te bieden..

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

De oplossing

Eindelijk.. Het verlossende antwoord op de vraag hoe je meer positiviteit op de werkvloer creëert en uit de vakantiedip raakt na de vakantie. Verbinding creëer je samen door te lachen, elkaar uit te dagen en vooral door er op uit te gaan. Vaak zien we dit in de vorm van een bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje zorgt voor nieuwe ideeën, energie, een positieve herinnering en betere communicatie. En nog beter, je hoeft er zelf amper iets voor te doen om het uitje te doen slagen. Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet!

  1. Citygame Amsterdam 2.0: bij dit actieve spel worden jij en je collega’s opgedeeld in teams. Dé manier om te winnen is goede samenwerking. Je gaat tegen elkaar de strijd aan. Je krijgt een smartphone met GPS en stadskaart mee en gaat samen de opdrachten aan. Ren, denk, werk samen, saboteer en daag uit. Welk team gaat er winnen?.. Verbeterde communicatie en samenwerking gegarandeerd!
  2. BBQ Boat: heb je zin in een rustig uitje? Kies dan voor de BBQ Boot. Neem, onder het genot van een drankje en lekker eten, de tijd om je collega’s beter te leren kennen. Het perfecte uitje om je team met elkaar te verbinden. Wees er snel bij, nu het nog lekker weer is. Geniet!
  3. Gek op Holland dinerspel: ook bij dit spel is samenwerking en communicatie ontzettend belangrijk. Deel de groep op in teams en ga met elkaar de strijd aan. Wie heeft de meeste kennis en verslaat de rest?..

Overwin die vakantiedip, organiseer je bedrijfsuitje en geniet. Maandag kom je, samen met je collega’s, energieker en creatiever dan ooit terug op werk. Nagenieten en aan de slag! Kijk ook eens op Toeristen Informatie Nederland voor lokale tips, mocht je er zelf op uittrekken!

Succes!

 

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog


Juul Pröpper is een expert op het gebied van events. Weet precies het verschil tussen best wel leuk en extreem goed. Gaat voor kwaliteit. En hoopt over drie jaar Netflix uitgespeeld te hebben. Ze blogt voor Puur* Events over
 bedrijfsuitjes in Amsterdam, leuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief