Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur* Amsterdam Anouk checkt de Supperclub Cruise

Anouk de Lima bezoekt de supperclub cruise

Wat doe jij vanavond? Ik ga lekker “Supper Clubben”, zei ik tegen m’n vriendinnen.

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver! Ik was uitgenodigd om met het Puur* team lekker te gaan loungen op de super trendy boot genaamd de Supperclub Cruise.

Aangekomen bij pier 14, liep ik de boot bijna langs omdat ik eerst ervan overtuigd was dat het een marineboot was. Te stoer voor het hippe volk met een Mercedes voor de deur, dacht ik. Maar zodra ik binnen was, voelde ik me als Alice in Wonderland op een boot en herkende ik de bekende Supperclub sfeer. Binnenkomend op de bovenste verdieping “Le bar Noir™” werd ik begroet met champagne via een levende muur. Na de entourage te hebben bewonderd, liet ik me vallen op één van de loungebanken. En daar kwam ik ook de hele avond niet meer af, want ik werd op m’n wenken bediend.

Op een eigenwijze manier werden allerlei vishapjes aangeboden, denk aan garnalenkroketjes uit iemands hoed vissen of verse tonijn uit een been trekken. Kunstbeen wel te verstaan, vergelijkbaar met een verdwaald been van een paspop uit een kledingwinkel. Ik moet toegeven dat het erg creatief bedacht is! Wat ik ook erg creatief vond, was een half ontblote kapitein die mij voorzag van mijn cocktails 😉 maar goed dat ben ik! Door de actrices en acteurs waande je in de wereld vol glamour, fantasieën en vallende sterren. En met vallende sterren doel ik op de vallende beroemdheden, want een feestje is natuurlijk niet geslaagd als Amy Winehouse niet aanwezig is. Gelukkig hadden ze een actrice die Amy heel goed kon naspelen.

Om de sfeer verder te bepalen creëerde de DJ op de achtergrond het lounge gevoel. Met soms een live optreden van een zangeres of een optreden van onze Amy Winehouse. Nippend aan m’n cocktail heb ik het erg naar m’n zin gehad! Een leuke relaxte sfeer waar verbeelding, fantasie en werkelijkheid door elkaar heen lopen. En nee, dat kwam niet door m’n cocktail.

Al met al kan ik de Supperclub Cruise aanraden aan diegene die op zoek is naar een aparte en bijzondere beleving in Amsterdam. Met uitzicht vanaf het water (alleen op de bovenverdieping) vaar je heen en weer tussen de pier en het KNSM eiland. Een ervaring die je keer moet mee maken, als is het alleen al om je uit de dagelijkse sleur te halen. Laat je inspireren door deze wereld.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief