Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Onvergetelijke bedrijfsuitje arrangementen: Puur* Amsterdam voor elk team

Ben je op zoek naar de perfecte bedrijfsuitje arrangementen in Amsterdam? Dan ben je bij Puur* Amsterdam aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in het organiseren van onvergetelijke uitjes voor jou en je collega’s. In deze bruisende stad, met haar rijke geschiedenis, prachtige grachten en gezellige straatjes, zijn er tal van mogelijkheden om een unieke en inspirerende ervaring te creëren voor je team.

In deze blogpost ontdek je een selectie van onze favoriete bedrijfsuitje arrangementen in Amsterdam. We nemen je mee langs unieke ideeën, smaakvolle culinaire ervaringen, teambuilding activiteiten, thematische uitjes, duurzame initiatieven, creatieve workshops en nog veel meer. Lees verder en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die Amsterdam te bieden heeft voor een geslaagd bedrijfsuitje met Puur* Amsterdam!

Arrangementen in Amsterdam, bedrijfsuitje, varen, Amsterdamse grachten
Overzicht, Amsterdamse grachten

Unieke bedrijfsuitje ideeën in Amsterdam: van cultureel tot sportief

Amsterdam biedt een schat aan mogelijkheden voor unieke bedrijfsuitjes die passen bij de interesses van jou en je collega’s. Bij Puur* Amsterdam hebben we verschillende arrangementen die zowel een culturele als sportieve insteek hebben. Zo is er bijvoorbeeld de Gouden Eeuw Experience, waarbij je een dag lang wordt ondergedompeld in de rijke historie van Amsterdam tijdens haar Gouden Eeuw. Je krijgt een rondleiding door het beroemde Scheepvaartmuseum en maakt een prachtige rondvaart langs monumentale panden en bezienswaardigheden uit deze bijzondere periode.

Voor de sportievelingen onder ons biedt Puur* Amsterdam het Sportief Amsterdam arrangement, waarbij je met je collega’s de stad op een actieve manier verkent. Dit arrangement bevat onder andere een energieke fietstocht door de mooiste delen van Amsterdam, gevolgd door een spannend potje lasergamen in een unieke setting. Dit sportieve bedrijfsuitje zorgt voor teambuilding en plezier, terwijl je geniet van de prachtige omgeving van onze hoofdstad.

Culinaire arrangementen: proef de smaken van Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn rijke culinaire scene, en Puur* Amsterdam heeft een uitgebreid aanbod aan culinaire bedrijfsuitje arrangementen om je smaakpapillen te verwennen. Zo is er het Walking & Floating Dinner arrangement, waarbij je al wandelend en varend door de historische binnenstad geniet van de heerlijkste gerechten in diverse restaurants. Dit unieke arrangement combineert een culinaire ervaring met het prachtige uitzicht op de Amsterdamse grachten.

Ontdek de smaken van Amsterdam met ons Proefwerk Amsterdam arrangement. Tijdens dit culinaire avontuur bezoek je drie verschillende restaurants voor een voor-, hoofd-, en nagerecht. Je ontdekt zo de diversiteit van de Amsterdamse keuken, terwijl je geniet van een gezellig avondje uit met je collega’s.

Voor een unieke culinaire ervaring is er het Running Tram Dinner arrangement. Stap aan boord van een historische tram en geniet van een heerlijk drie-gangen diner, terwijl je de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam aan je voorbij ziet trekken. Dit arrangement combineert het beste van de Amsterdamse gastronomie met een bijzondere, nostalgische ervaring.

Teambuilding activiteiten voor een onvergetelijk arrangement in Amsterdam

Arrangementen in Amsterdam, bedrijfsuijte, teambuilding activiteiten, touwtrekken
Teambuilding activiteit, touwtrekken op het strand

Bij Puur* Amsterdam begrijpen we hoe belangrijk teambuilding is voor het versterken van de band tussen collega’s en het verbeteren van de samenwerking. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van teambuilding activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Een van onze populaire arrangementen is Escape the City, waarbij je met je collega’s een unieke escape room-ervaring beleeft in de buitenlucht. Tijdens deze activiteit ga je op een interactieve speurtocht door Amsterdam, waarbij je raadsels moet oplossen, cryptische aanwijzingen moet ontcijferen en uitdagende opdrachten moet voltooien om de stad te redden. Dit spannende en avontuurlijke bedrijfsuitje zorgt voor onvergetelijke herinneringen en versterkt de teamspirit.

Amsterdamse thematische bedrijfsuitje arrangementen: passend bij elk bedrijf

Puur* Amsterdam heeft een breed scala aan thematische bedrijfsuitje arrangementen die passen bij de interesses en behoeften van elk bedrijf. Wil je een combinatie van ontspanning, sightseeing en een gezellig dinerspel? Kies dan voor het Wandelen, Varen en Dinerspel arrangement. Tijdens deze activiteit wandel je met een gids door de historische binnenstad, geniet je van een mooie rondvaart over de grachten en sluit je de dag af met een spannend en interactief dinerspel in een sfeervol restaurant.

Voor een authentieke Amsterdamse ervaring is er het Een Dag in de Jordaan arrangement. Ontdek de charme van deze beroemde Amsterdamse volksbuurt tijdens een rondleiding met een enthousiaste gids die je alles vertelt over de rijke geschiedenis en kleurrijke verhalen van de Jordaan. Sluit de dag af met een bezoek aan een typisch Jordanees café, waar je kunt genieten van een drankje en een heerlijke borrelhap terwijl je luistert naar de onvervalste klanken van Amsterdamse smartlappen.

Creatieve workshops voor een inspirerend bedrijfsuitje in Amsterdam

Teambuilding activiteiten, bedrijfsuitje, Amsterdam, Bob Ross workshop
Creatieve Bob Ross workshop, Amsterdam

 

Prikkel je creativiteit en die van je collega’s met onze creatieve workshop arrangementen, speciaal ontworpen om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen en je team dichter bij elkaar te brengen. Het Puur Teambuilding arrangement biedt een reeks creatieve en uitdagende teambuildingsoefeningen, waaronder het bouwen van een kettingreactie, het oplossen van een moordmysterie en het maken van een gezamenlijk kunstwerk. Deze activiteiten stimuleren de samenwerking en communicatie tussen collega’s, terwijl ze tegelijkertijd een leuke en ontspannen sfeer creëren.

Voor een avond vol creativiteit en plezier is er het Cocktails en Disco arrangement. Leer de kunst van het cocktail shaken onder begeleiding van een professionele bartender en ontdek de geheimen achter het mixen van de perfecte drankjes. Na de workshop kunnen jullie je dansschoenen aantrekken en genieten van een swingende disco-avond. Dit arrangement is ideaal om de band tussen collega’s te versterken en een onvergetelijke avond te beleven in het bruisende Amsterdam. Benieuwd naar onze creatieve workshops in Rotterdam of Utrecht? Klik dan op de link.

Varend genieten: culinaire arrangementen op het water in Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn prachtige grachten, en wat is er nu leuker dan deze te verkennen tijdens een culinair bedrijfsuitje op het water? Puur* Amsterdam biedt verschillende varende arrangementen die de ideale combinatie zijn van sightseeing en gastronomisch genieten.

Een heerlijke optie is onze Floating Lunch, waarbij je samen met je collega’s aan boord stapt van een comfortabele boot en geniet van een smakelijke lunch terwijl je door de historische grachten van Amsterdam vaart. Dit arrangement biedt een unieke manier om de stad te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van heerlijke gerechten in een ontspannen setting.

Voor een avondvullend programma is het Floating Dinner arrangement een uitstekende keuze. Tijdens deze rondvaart worden jullie getrakteerd op een heerlijk drie-gangen diner, geserveerd op een sfeervolle salonboot. Terwijl de zon langzaam ondergaat en de grachten sfeervol verlicht worden, genieten jullie van culinaire hoogstandjes en het prachtige uitzicht op de Amsterdamse grachten. Deze unieke ervaring zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Op maat gemaakte arrangementen voor een onvergetelijke dag in Amsterdam

Amsterdam is een bruisende stad met eindeloze mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Bij Puur* Amsterdam hebben we een breed aanbod aan dag- en avondarrangementen die perfect met elkaar te combineren zijn om een bedrijfsuitje op maat te creëren. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, culinaire verwennerij, culturele ontdekkingen of creatieve workshops, er is altijd een arrangement dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Bovendien kunnen al onze arrangementen op maat worden aangepast om te zorgen voor een unieke en persoonlijke ervaring. Ons ervaren team denkt graag met je mee om een bedrijfsuitje te organiseren dat perfect aansluit bij jouw wensen en doelen. Neem gerust contact op met de experts van Puur* Amsterdam en bespreek alle mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar alle arrangementen die we op Puur* Amsterdam aanbieden? Ontdek ze allemaal op onze website en neem contact met ons op om jouw onvergetelijke bedrijfsuitje in Amsterdam te plannen!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief