Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Enthousiaste klanten: terugkoppelingen van bedrijfsuitjes

Enthousiaste klanten!

Wanneer is een bedrijfsuitje geslaagd? Volgens deze enthousiaste klanten wanneer het georganiseerd wordt door Puur* Events! Terugkoppeling waar wij van gaan stralen. Lees hier leuke bedrijfsuitjes reviews van onze enthousiaste klanten in deze terugkoppelingen van bedrijfsuitjes!  

Herken de Mol in Amsterdam 

Hier gaan we echt van gloeien op de maandagochtend. Caro kreeg een supermail. 

Net in mijn mailbox een super referentie van Heineken. Het Mol bedrijfsuitje was zo super. Ik begrijp het ook. Herken de Mol in Amsterdam is ook mijn favoriet. Het is een bedrijfsuitje met zoveel lagen. Lol, nadenken, actief en uiteindelijk de grote finale. Wie van je team weet al weken wat er gaat gebeuren en heeft je hele middag proberen te saboteren. Herken de mol

Hier de ronkende terugkoppeling: Ga er maar even voor zitten. 

Caro! Het was superleuk! We hebben zo gelachen. Vanaf het moment dat er verteld werd wat we gingen doen werden mensen onrustig en gingen ze geschrokken om zich heen kijken: zonder dat we het wisten waren er al drie mollen! Het weer zat ons mee en we hebben heerlijk twee en half uur door de stad gezworven. Iedereen speelde het spel op zijn eigen manier. Sommigen afwachtend, sommigen mega-fanatiek, argwanend, onderzoekend. De mollen hadden ook alle drie hun geheel eigen tactiek. En het was natuurlijk joelen geblazen toen alle winnaars bekend gemaakt werden! Het diner bij Villa Nieuwmarkt was ook dik in orde. Enige was dat de mensen blijkbaar moe waren van het slenteren en naar huis wilden want de 3-gangen maaltijd werd ‘en masse’ een 1-gang maaltijd. De medewerker achter de bar verzekerde me dat er wat aan de prijs gedaan zou worden. Kun jij me bevestigen dat dat het geval is en me zeggen hoe dit geregeld wordt? Een creditnota? Kortom: een super geslaagde middag en avond!” 

Hartelijke groet, 

Danielle 

Wauw.

Dank je Danielle. 

Amsterdamse avond 

Een Amsterdamse avond gecombineerd met een rally in teamverband. Een TOPdag in Amsterdam volgens een ontzettend enthousiaste klant…. Graag gedaan! 

Beste Daisy, 

Afgelopen vrijdag was een TOPdag! De rally in teamverband was ontzettend leuk om zo de binnenstad van Amsterdam te verkennen. En de Amsterdamse avond was geweldig om zo de dag met elkaar af te sluiten. Lekker eten, goede muziek, top entertainers. Het was een geweldige dag.

Iedereen bedankt die aan deze dag heeft meegewerkt. 

Ik zou ieder bedrijf willen aanraden een bedrijfsuitje via Puur Amsterdam te organiseren. 

Groeten, 

Sylvia 

Proper Stok 

Amsterdam-rally  

Na een geslaagde Amsterdam-rally kreeg Monique de volgende enthousiaste terugkoppeling:  

Hallo Monique, 

De Amsterdam-rally is door de groep als zeer positief ervaren. Met name het Segway en TukTuk gedeelte heeft heel wat hilariteit opgeleverd… Jammer dat het tijdens de speurtocht begon te regenen/sneeuwen, maar het opwarmen in De Heffer was daarna alleen maar prettiger! 

Het was erg leuk en goed georganiseerd. We hebben ervan genoten! 

Met vriendelijke groet,

Annemarie Ruiter ERBRE Nederland BV 

Herken de Mol met Puur Events 

Reed Business Elsevier speelt ‘Herken de Mol’ met Puur Events. Lees deze terugkoppeling van een bedrijfsuitje!

Hallo Daisy en team, 

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor jullie bijdrage aan onze geslaagde middag en avond, donderdag in Amsterdam. Het spel ‘Herken de Mol’ werd door onze collega’s enthousiast meegespeeld en bleek een succes, mede door jullie ‘coach’ Michel als inspirator! Dank aan hem en aan jullie gezellige dames en heer voor de goede begeleiding op het traject. 

De bbq-boot was eveneens zeer succesvol. Het eten was goed, ruim voldoende en we hebben genoten van de vaart door de grachten. 

Kortom, een zeer geslaagde dag op alle fronten. Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer! 

Miranda 

Reed Business Elsevier 

De leukste gidsen van Amsterdam 

Natuurlijk een tevreden klant…want we hebben de leukste gidsen van Amsterdam. Wat zeg ik? Van heel Nederland! 

Hoi, Edward.  

Het feest zit erop, het was geweldig, iedereen had het prima naar zijn zin. Schilderen is echt een aanrader, ik heb de telefoonnummers van de mensen genoteerd en ga de schilderijen a.s vrijdag afhalen. Ellen is echt een top griet, en had alles goed op de rit. Ik ga haar nog bellen want ik was degene die haar na mocht schilderen.  

Edward ik zeg het voort. Bedankt en tot de volgende keer.  

Gr. Frank 

Onvergetelijke dag 

RKC Waalwijk was ook op stap met Puur* Amsterdam! Via deze terugkoppeling van een bedrijfsuitje vertelde deze enthousiaste klant ons dat het een onvergetelijke dag was.

Walking dinner

Beste allemaal, 

Alles goed? Ik wil jullie bedanken voor de organisatie van de onvergetelijke dag in Amsterdam! De speurtocht, de wandeling van gerecht naar gerecht, de boottocht met de Russische reddingsloep vol tapas…iedereen vond het fantastisch! 

Ten slotte wens ik jullie heel veel succes met Puur Amsterdam! Mocht iemand ooit aan mij vragen of ik iets leuk weet voor een teamuitje in Amsterdam…ik zal jullie zeker aanbevelen! 

RKC Waalwijk 

groetjes Tessa

Ook zo’n zin om een bedrijfsuitje te organiseren na deze terugkoppelingen van bedrijfsuitjes? Dan ben je bij ons op het juiste adres! puuramsterdam.nl of bel ons op 020 626 00 16. Inspiratie werkt! Wij zijn de event experts.  

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief