Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Enthousiaste klanten: dagprogramma reviews

Onze dagprogramma’s zijn te gek! Deze enthousiaste klanten vertellen over hun ultieme dag! Terugkoppeling in dagprogramma reviews waar wij van gaan stralen. Lees hier leuke de dagprogramma reviews.

Bijzondere wandelingen  

Compliment van klant over hun dagprogramma en de bijzondere wandelingen… daar groeien we van! De foto’s spreken boekdelen! 

Hi Daisy, 

Even de tijd genomen je een berichtje te sturen! Hartelijk dank voor de foto’s, Erg leuk gedaan hoor. Ik heb zelf buiten ook nog foto’s gemaakt, dus zal er een leuke compilatie van maken. 

De dag zelf was voortreffelijk. Bussen waren op tijd, konden dichtbij parkeren en ook hadden we een prima locatie om weer opgehaald te worden. Ontvangst in het VOC café was goed. Liep vlotjes allemaal. De gidsen waren op tijd en goed geïnformeerd en de wandelingen waren heel bijzonder. We hebben het ook wel erg getroffen met het weer!
Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Zelfs mensen die al jaren in Amsterdam wonen, vonden het erg leuk eens als toerist de stad te zien. 

Boot was prima, eten goed.
Bediening was professioneel en zeer hartelijk en de croupiers zaten goed in hun rol! We hebben heel veel schik gehad en we hadden alle tijd om met iedereen te praten. 

Kortom, een zeer geslaagd uitje! Dank daarvoor! 

Groetjes, 

Joss Ostendorf 

Sales Support
Arizona Chemical BV

 Dagprogramma reviews

Boottocht in Amsterdam 

Varen in Amsterdam. Puur Amsterdam snapt wat een boottocht compleet maakt… een hapje, een drankje… een leuke schipper en de zon op het water! 

Dag Edward, 

Alles is prima verlopen. Ontzettend bedankt voor de prima borrelvaart! Ellen de gids was ook perfect en enorm vriendelijk. Al met al een geslaagde avond! 

Wellicht tot een volgende keer! 

Hartelijke groet, 

Astrid 

Smartlappenworkshop 

Smartlappen workshop in Amsterdam… met natuurlijk de leukste accordeonist van Nederland! Lees het terug in deze dagprogramma review!

De workshop smartlappen zingen was heel erg leuk! Iedereen was erg enthousiast, bedankt voor alles! We hebben jullie boekjes gelijk thuis rond laten gaan en iedereen zingt mee! Het was geweldig en we komen deze zomer weer terug. 

Groetjes Marjolein 

Gek op Holland programma 

Het dagprogramma ‘Gek op Holland’ …onvergetelijk, hilarisch en vooral erg spannend! 

Gek op Holland, landje aan de Zuiderzee!? RESERVEER HIER ‘Gek op Holland’ 

Heel Nederland zingt mee met de begintune van het razend populaire televisiespel ‘Ik hou van Holland’. Haal dit gezellige zaterdagavond gevoel nu naar je toe met de originele Puur* Amsterdam versie! 

Tijdens dit spel worden jij en je vrienden/collega’s verdeeld in het “oranje” team en het “Holland” team. Hierna kan de strijd losbarsten… Wie weet er de meeste feiten over ons koude kikkerlandje, wie kan het beste bekende Nederlanders imiteren en wie is de koning(in) van het spellen? Het is ook mogelijk om dit spel geheel op je bedrijf aan te passen: weten jouw collega’s wel wat er gebeurt binnen het bedrijf of weet zelfs de directeur niet wat er in zijn bedrijf speelt? Leer niet alleen de feiten te kennen tijdens dit hilarische spel maar ook je vrienden/collega’s! 

Wie weet de overwinning in de wacht te slepen en gaat met de ‘Gek op Holland’ prijs naar huis? 

Ook deze klant heeft een geweldige middag gehad met het Gek op Holland programma.

Goedenavond Daisy, 

Erg leuk de cd met foto’s. Leuke verrassing en leuke foto’s.
Bedankt voor een hele gezellige Gek op Holland middag…. 

Aanrader!! 

Gr, Margriet 

Terugkoppeling op de post 

Hier doen we het voor…en nooit voor de helft! Een prachtige terugkoppeling op de post.

Dagprogramma reviews

We doen altijd ons best en zijn best wel streng voor onszelf.
Maar dat maakt wel het verschil en we doen het graag!

Ook zo’n zin om een dagprogramma te organiseren als bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons op het juiste adres! PuurAmsterdam.nl of bel ons op 020-626-00-16. Inspiratie werkt! Wij zijn de event experts!  

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief