Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Eindelijk het leukste evenementenbureau online!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

PUUR FEESTEN IS VANAF VANDAAG ONLINE!

Het voelde alsof ik eindelijk, na maanden wachten, mijn nieuwe, gevulde kledingkast mocht openen. Iedere dag kocht ik een nieuw item, stopte deze in de kast en deed de deur weer op slot. Ik wist wat erin zat maar bleef geduldig wachten en wachten tot ik deze eindelijk in gebruik mocht nemen.  En nu? Nu staan de deuren wagenwijd open en kan ik elke dag genieten van al het moois dat erin zit. En het aller leukste.. ik kan dit delen met jullie! BLIJ!

Online
“WE ZIJN ONLINEEEEEEEEEEEEEEEE” is wat ik schreeuwend op het web plaatste toen onze nieuwe feesten website online kwam. Na uren teksten schrijven, foto’s bij elkaar zoeken en content overzetten was het eindelijk zo ver.. Onze nieuwe website is een feit en staat online. Waarom ik hier zo blij mee ben? Omdat onze website, en daarmee wij, zo fantastisch zijn!

Elke foto een herinnering
Buiten de indeling en de nieuwe layout van de website is het zo gaaf dat alles wat erop staat, echt van ons is. Echt Puur*. Bij elke foto hebben wij een mooie herinnering. Dat ene gave feest in Utrecht of dat kantoorpand dat wij omgetoverd hebben tot perfecte feestlocatie… Achter elke foto zit een mooi verhaal en die verhalen delen wij graag met de wereld!

Puur is Puur
Wij staan voor beleven, genieten, onthouden.. echtheid en Puur*. Dat is wie wij zijn en waar wij blij van worden.. Dit zie je terug in onze nieuwe website dus WACHT NIET LANGER EN SURF NAAR www.PuurFeesten.nl voor de leukste feestideeën. De website zegt eigenlijk alles al maar kan je maar geen genoeg van ons krijgen? Bel ons dan op 030-7271027 voor inspiratie, de mooiste verhalen en de beste adviezen… wij delen onze garderobe graag met jullie ;-).

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Nikki Langerak

Excellente eventplanner bij Puur Feesten; het evenementenbureau met de leukste feestideeen voor een onvergetelijk personeelsfeest.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief