Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Dit is Puur*

Dit is Puur*

Beleven, Genieten, Onthouden: de woorden die je bij ons overal tegenkomt. Omdat we snappen hoe belangrijk jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of event is. Bij ons komt het altijd goed. Beleven, Genieten, Onthouden: dit is wat we ermee bedoelen. Dit is Puur*, dit zijn wij.   

Beleven, genieten, onthouden

Puur* EventsBeleven genieten onthouden. Dat is ons motto. Wij willen uitjes verzorgen die jou laten beleven genieten en onthouden. Maar waar komt dat vandaan? En wat betekent het nou eigenlijk écht?
Dit is Puur*.

Beleven
De belevenis, dat is mijn uitgangspunt. Alles moet kloppen. Het uitje of feest op maat, de persoonlijke details, een enthousiaste spelmaker en de invulling van de dag. Jouw uitje is hèt moment en zorgt dat je alles vergeet. Bloedfanatiek bij een pubquiz, ontspannen in een van onze rondvaartboten of helemaal los op een feest: het is pas geslaagd als je helemaal opgaat in het moment!  

Genieten
Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag: dat doe je niet dagelijks. Daarom is het belangrijk dat je er optimaal van geniet! Samen met mijn team zorg ik al jaren dat je zorgeloos alles loslaat en volledig opgaat in jouw speciale dag! Alle gidsen, spelmakers en entertainers zijn speciaal door mij geselecteerd. Belangrijk, want hun enthousiasme en expertise maakt dat je tijdens jouw uitje nergens zorgen over hoeft te maken. Heerlijk! 

Onthouden
Je doet moeite, vraagt rond, bewaakt het budget: een uitje organiseren kost bloed, zweet en tranen. Dan wil je een blijvend effect, dat snap ik als geen ander. Wij willen dat je hier over blijft napraten: morgen bij de koffieautomaat, over een jaar als het volgende bedrijfsuitje wordt georganiseerd en over twintig jaar als terugdenkt aan alle gave dingen die je ooit hebt gedaan. Of je nu een van onze workshop doet met collega’s of een moordspel diner beleeft met je vrienden: ik wil dat je het nooit vergeet! 

Al meer dan 25 jaar 

Puur Amsterdam organiseert bijzondere bedrijfsuitjes en onvergetelijke evenementen…Al meer dan 25 jaar… 

puuramsterdam.nl is vol pareltjes. Wij zoeken voor jou de bomen in het bos. Onze site is een ontdekkingstocht langs de beste vergaderlocaties, de heerlijkste proeverijen en themafeesten. Wij kennen alle bijzondere locaties in Amsterdam en beheren een vloot van grachtenboot tot driemaster.. Kwaliteit en Creativiteit is nog altijd haalbaar betaalbaar. Zelfs in Amsterdam! Familie of collega’s… een kick-off, bedrijfsfeest of culinair spektakel. In Amsterdam zijn wij jouw expert…want we houden van onze stad. En van voorpret… 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief