Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Dit is Puur* Amsterdam!

Puur Amsterdam organiseert bijzondere bedrijfsuitjes en onvergetelijke evenementen…Al meer dan twintig jaar…
www.puuramsterdam.nl is vol pareltjes. Wij zoeken voor u de bomen in het bos. Onze site is een ontdekkingstocht langs de beste vergaderlocaties, de heerlijkste proeverijen en themafeesten. Wij kennen alle bijzondere locaties in Amsterdam en beheren een vloot van grachtenboot tot driemaster.. Kwaliteit en Creativiteit is nog altijd haalbaar betaalbaar. Zelfs in Amsterdam! Familie of collega’s… een kick off, bedrijfsfeest of culinair spektakel. In Amsterdam zijn wij uw expert…want we houden van onze stad. En van voorpret…
Onze favorieten?
  • Vergader arrangementen die uw team wakker schudden. Knopen hak je sneller door ‘buiten de deur’. Mooie locaties en aansluitend een borrel of Amsterdams avontuur. Dat is bijna geen werken te noemen…
  • Stadswandelingen waarbij zelfs ras Amsterdammers hun stad herontdekken. Onze site noemt er velen…Uw persoonlijke gids neemt u mee langs avontuurlijke wallen en deftige grachten. Enthousiaste verhalen en een lekker drankje onderweg maken de stad nog mooier.
  • Amsterdamse avond met veel gein en genieten. Al vanaf 20 personen tot 1500 man. Zangers met gouden keeltjes en ander vertier…zolang de lepel in de breipot staat! Al vanaf 20 euro p.p.
  • Workshops die uw collega’s doen verbazen en waarbij u, uw verbaasd over uw collega’s. Teambuilding, creatief of proeverij? We hebben de beste workshops van Amsterdam op een rij gezet. Klik naar www.puuramsterdam.nl en kies uw favoriet.
  • Thema feesten en Kick-offs. Een event is een goede start . Onze lange rij referenties geven ons gelijk. Wij weten het maximale effect te creëren en beheren uw budget met strakke hand. Innovatie, eventmarketing en communicatie zijn de uitgangspunten….verbazing, betovering en stijl het uiteindelijke effect.
  • Koning van de grachten. Wat is uw wens? Een BBQ, high tea of gewoon een prosecco in de hand? Onze vloot is de mooiste van de stad. Van sloep tot feestboot. En ook nog de vriendelijkste prijzen van allemaal. Tijd om aan boorde te gaan!
  • Culinair wandelen. Van gerecht naar gerecht. Iedere keer wisselt het restaurant van sfeer en u van tafelpartner. Ideaal voor bedrijfsuitjes. Eventueel nog spannender te maken met privé concert of proeverij. Mmmmmm…
Tot slot;
  • Smartlappen zingen. Geniet van Amsterdam en geniet van het leven.  Zingen verbroedert en strijkt plooien glad. Smeer dus die keel en haak in.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief