Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De mooiste picknickplekken van Amsterdam

Blote voeten in de stad. Vrienden en wijn. Een picknick roept je. Maar welke plek?

Good old Vondelpark
Herrie, hippies en hemels. Voor elk soort mens wat wils. Papa’s en mama’s met kleintjes lonken naar elkaar op kleedjes bij het pierenbadje. Liever de rust? Ga dan wat verder de natuur in richting deftig zuid. Old skool BBQ-en in het park kan ook nog steeds… maar wel op de aangewezen grasmat. Dit is Holland toch? TIP: Buikje rond? Laat je dan in juni verassen door het Vondelparktheater. Agenda is hier: Jan Jaap van der Wal is er 16 juni.

Artis
Het entreekaartje kost wat…maar hier picknicken is geweldig. Elke zaterdag in juni, juli en augustus speciale ZOOmermaanden. Picknicken, BBQ-en met z’n allen tot zonsondergang. Iedere ZOOmeravond een optreden van een bijzonder artiest. Hier meer info.

Amstelpark
Voor velen jeugdsentiment. De picknickplek voor het kleine gezin. Ooit was hier de Floriade. Heel bijzonder. Verlies jezelf in het doolhof… entree gratis.

Een drijvende picknick
Met een mand vol aan boord stappen van electrobootjes. Ze zijn niet snel, maar kauwend sturen is al moeilijk genoeg. Beste aanlegplek? Gewoon niet! Dobberen op het Oosterdok tijdens zonsondergang. De stad in alle kleuren en genoeg flessen aan boord. Boek bij ons uw fluisterbootje!

Vrijheid en puurheid
Huur dan een electroscooter en zoef richting de achtertuin van Amsterdam. Snel de pont over en dan via het Noord-Hollands kanaal richting het Waterland. Te lui voor een picknick? Dan kun je hier of hier ook stoppen. Altijd erg prettig.

Nog minder zin in gedoe? Laat Puur* je picknick regelen. Wij vinden dat leuk en we zijn er goed in. Kijk hier voor uw picknick in Amsterdam!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief