Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Amsterdam weekend tips!

Ja hoera, weekend! Scherm uit, hoofd uit en genieten van wat de wereld te bieden heeft. Amsterdam bruist ook dit weekend weer. Dit ga ik doen:

Tassenmuseum: Streetcouture
Het Tassenmuseum is één van mijn favorieten, dat is algemeen bekend. Ook nu is er weer een fantastische expositie. Streetcouture laat zien dat stoer en chique geen gescheiden werelden zijn, maar juist het gaafst zijn als het samenkomt. Klassieke tassen van bijvoorbeeld Chanel en Marc Jacobs komen voorbij, gecombineerd met hiphop outfits en gothic lolita kleding. Waar houdt straatcultuur op en begint mainstream? En hoe laten de grote merken zich inspireren door wat er op straat gebeurt? Deze expositie in mijn lievelingsmuseum laat het zien. Ohja, na afloop echt even aan de high-tea. Ultiem genietmoment!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

24H Zuidoost
Gaaf. Gaaf. Gaaf. Plekken waarvan je het niet verwacht hebben vaak het beste te bieden. Zo ook Amsterdam Zuidoost. Geen gure zaken maar warme klanken, heerlijke geuren en gezelligheid. 24H zet dat dit weekend in de spotlights. Neem de trein/metro/fiets en geniet van Afrikaanse dansoptredens, tuinier in de Kloostertuin (ja echt, een klooster in de Bijlmer!) en laat je culinair verwennen tijdens Heel Zuidoost Bakt. Deze dag ga je niet vergeten!

 

Vondelpark Openlucht Theater
Het Vondelpark Openlucht Theater is altijd een goed idee. Buiten zijn, alle leuke Amsterdammers om je heen èn cultuur snuiven. Van Willeke Alberti tot De Jeugd van Tegenwoordig: een diverser podium bestaat bijna niet en het is gewoon gratis toegankelijk. Zondag wordt het echt een feestje met Masalsa. Salsa uit de Caraïben en Zuid-Amerika: heupen los! Wist je trouwens dat er al sinds de jaren ’50 openluchtoptredens zijn in het Vondelpark? Bewijst maar weer dat echt goede dingen een lang leven zijn beschoren!

 

Stadsarchief Amsterdam

Beleef het heden en verleden van Amsterdam in het stadsarchief van de Bazel in Amsterdam.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief