Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Stadswandelingen in Amsterdam

Een stadswandeling is dé manier om met jouw team of vriendengroep Amsterdam beter te leren kennen. Iedere buurt in Amsterdam is geschikt voor een wandeling met gids! Een stadswandeling kun je gerust meerdere keren doen, want met slechts één keer heb je nog lang niet alles gezien. Onze stadswandelingen hebben diverse thema's wat voor een onvergetelijk teamuitje zorgt! Een stadswandeling door de Jordaan is gezellig en hip. Een culinaire wandeling brengt je van het voorgerecht via het hoofdgerecht naar het dessert: dynamisch en lekker! Liever een Hazes Tour of een wandeling met zingende troubadour? Wij hebben de beste gidsen van Amsterdam, de stad is gratis! Waar wacht je nog op? Wij maken Mokum nóg leuker! Let op: het gaat om stadswandelingen met een groep die jij zelf al hebt samengesteld, zoals je team of een vriendengroep.
Bekijk Walking Dinner
Walking Dinner

Walking Dinner

 • vanaf 15 personen
 • 04:30 uur
 • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
Door Amsterdam wandelen èn lekker eten: dat willen we allemaal wel. Tijdens onze walking dinner eet je drie gangen in drie verschillende restaurants. De wandeling van restaurant naar restaurant worden begeleid door één van onze enthousiaste gidsen.
Bekijk Noord/Zuidlijn culinair
Noord/Zuidlijn culinair

Noord/Zuidlijn culinair

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
Eindelijk is het mogelijk: binnen 15 minuten van Amsterdam Noord naar Zuid met de beruchte Noord/Zuidlijn. Zelf deze gloednieuwe metrolijn ontdekken en kennis maken met de lekkerste restaurants op de route? Boek dan dit dynamische uitje!
Bekijk Tapas tour
Tapas tour

Tapas tour

 • vanaf 15 personen
 • 04:30 uur
 • vanaf 52,50 p.p. excl. btw
Ontdek de stad en geniet van een ruime selectie Spaanse hapjes tijdens de Tapastour! Een enthousiaste stadsgids neemt je mee op pad en wandelt je van restaurant naar restaurant, alweer jouw favoriete tapas voor jou klaarstaan. Viva España!
Bekijk Walking Lunch
Walking Lunch

Walking Lunch

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
Lekker lunchen en wandelen in Amsterdam? Dat kan met onze Walking Lunch! Een enthousiaste gids wandelt je van restaurant naar restaurant voor een smakelijke 3-gangen lunch. Uiteraard zie je alle hoogtepunten van de stad, voorzien van geweldige verhalen.
Bekijk Chocoladewandeling
Chocoladewandeling

Chocoladewandeling

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Puur, melk, wit: je proeft de lekkerste chocolade tijdens onze chocoladewandeling door het oude Amsterdam. Onze gids leert je alles over cacaohandel in Amsterdam en er zijn diverse tussenstops met proeverijtjes. Heerlijk toch?

Wandelen door Amsterdam

De verschillende wijken in en rond het centrum van Amsterdam zijn heel divers. Dat maakt wandelen door Amsterdam zo geweldig! Je ziet steeds andere soorten architectuur, andere mensen, andere monumenten, andere parken. Je verbaast je steeds opnieuw. Wandelen door Amsterdam is voor iedereen geschikt. We kunnen een kortere route met tussenstops doen als niet iedereen houdt van langere wandelingen, of juist een lange route waarlangs veel te zien is. Hoe dan ook kunnen we de wandeling eindigen in een knus café voor een borrel of een gezellig restaurant voor lunch of diner.

Wandelen en dineren

Zin in een etentje, maar is het niets voor jouw gezelschap om stil te zitten? Dan is ons de combinatie van wandelen en dineren de perfecte uitkomst! Het is een ultieme verwenwandeling langs de grachten en wallen naar het oudste gedeelte van Amsterdam in combinatie met een heerlijk diner. Onze gids wacht op je op de afgesproken plek en neemt je mee voor een onvergetelijke avond in Amsterdam. Iedere gang een andere setting, tafelgenoten wisselen bij elk gerecht en de stad verandert bij elke brug. Kortom, nooit saai! Wandelen (en dineren) was nog nooit zo gezellig.

Wandelen en lunchen

Wandelen door de mooiste buurten van de stad en lunchen in de lekkerste restaurants: tijdens deze uitjes beleef je het beste van Amsterdam! Uiteraard sturen we je niet zomaar op pad. Onze leuke gids wandelt je langs alle Amsterdamse hoogtepunten, natuurlijk voorzien met de mooiste verhalen. Zo worden de paleizen, straatjes en grachten nóg mooier. Terwijl je geniet van de stad, staan de koks in de keuken om een heerlijke lunch te bereiden. Zo staat er meteen iets lekkers voor je klaar als je bij het restaurant arriveert. Wanneer de borden leeg zijn wandel je naar de volgende gang. Deze lunch brengt je langs alle verborgen schatten van Amsterdam. Een heerlijke wandeling met maar één doel: beleven, genieten en onthouden!

Themawandelingen Amsterdam

Kom je mee wandelen door de Jordaan? Of gaan we de Wallen ontdekken samen? Want er is ontzettend veel te vertellen over de Rosse Buurt. Hou je meer van culinair verantwoorde uitstapjes? Dan kunnen we een tapas tour lopen of de chocoladewandeling doen. Met die calorieën komt het wel goed, die verbrand je weer een beetje met stevig doorwandelen. En heb je nou zelf een idee voor een thema, laat het ons dan weten. Onze gidsen weten alles van Amsterdam en maken ook graag een themawandeling op maat voor je. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons