Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wallenwandeling

Leuke en leerzame rondleiding over de Amsterdamse Wallen
Wallenwandeling
Wallenwandeling
Wallenwandeling
Wallenwandeling
Wallenwandeling
Wallenwandeling
Wallenwandeling
Wallenwandeling
Wallenwandeling
Wallenwandeling

Waarom is de Wallenwandeling zo goed?

Via China Town langs de wallen en oude zeedijken: tijdens deze bijzondere stadswandeling maak je kennis met de Amsterdamse rosse buurt. Met onze gids kom je langs de bekendste spots van het Amsterdamse Red Light District, van de Oude Kerk tot de Bananenbar. Tijdens deze rondleiding zie je plekken waar je normaal voorbij zou lopen en waar de massa’s toeristen geen weet van hebben!.

Waar kunt je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze enthousiaste gids vertelt je over de oudste huizen en het oudste beroep. Je bezoekt de meest spannende plekken zoals de Zeedijk en de Warmoesstraat. Optioneel kun je een bezoek brengen aan het Prostitutie Informatie Centrum, waar jij alles te weten komt over de verwenbranche en de huidige ontwikkelingen in de rosse buurt van Amsterdam. Aan het eind van deze originele rondleiding weet je meer van de Amsterdamse wallen dan wie dan ook!

De Gemeente Amsterdam hanteert steeds meer regels omtrent stadswandelingen in de binnenstad. Wij werken met gidsen die zijn aangesloten bij het Wallenconvenant en onze eventplanners zijn echte Amsterdams experts en zullen het programma hier waar nodig voor je op aanpassen!

vanaf 12,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie

  • Prijs en details
  • vanaf 10 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 12,50 p.p. excl. btw
  • Rondleiding door een professionele gids

Beoordeling van onze klanten

Hanneman de Toerist

Wij en al onze gasten waren zeer tevreden over de rondleiding door uw gidsen. Wij willen uw gids Yvonne bedanken ... Lees verdervoor al haar hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marleen | Hanneman de Toerist

Beste Eline, het was een geweldige dag. Veel enthousiaste reacties ontvangen van collegaÕs, ook over de GPS-speurtocht. Jullie hebben ... Lees verderhet goed georganiseerd, dank daarvoor!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Goedemorgen Eline, we hebben woensdag een prima wandeling gehad met Joost in een koud, zonnig en winters Amsterdam. Het was ... Lees verderbij de verhalen en anekdotes duidelijk dat hij wist waar hij het over had en goed in de stof zat. Kortom: een geslaagde dag. Bedankt voor de goede service, die zal zeker worden aanbevolen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Ziggo

Goedenavond Eline, we hebben een super weekend gehad. Tessa de gids van de wallentour was geweldig, wat een enthousiasme. De ... Lees verderkinderen waren erg onder de indruk. De boottocht met lunch was heel goed verzorgd en een leuke kapitein en de dame in de catering was ook super. Het kon echt niet beter. Aankomst Madame Tussauds en Dungeon waren goed georganiseerd. Als ik weer een keer iets moet organiseren denk ik zeker aan jullie en vertel het ook door.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Ziggo
Plaats een review
Oude binnenstad wandeling

Oude binnenstad wandeling

Leer alles over de Amsterdamse binnenstad
Bekijk Oude binnenstad wandeling
Rijksmuseum

Rijksmuseum

Ontdek de topstukken van Nederland
Bekijk Rijksmuseum
Oude binnenstad fietstocht

Oude binnenstad fietstocht

Een lesje Amsterdamse geschiedenis op de fiets
Bekijk Oude binnenstad fietstocht