Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Twitter strijd op kantoor Puur* Amsterdam. Tijd voor een happy end!

Zoenen! @daisdurlacher ontvangt gretig de felicitaties van @laurenskeuning by you.

De strijd is losgebarsten bij Puur* Amsterdam…

Wat begon als grap, is uitgelopen op een heuse strijd! Laurens Keuning vond het vorige week vrijdag (Goede vrijdag) uit verveling nodig om zich, na wat aandringen van Anna-Maria, aan te melden op Twitter…

Ik, Daisy Durlacher, had ook niet bijster veel te doen, dus besloot ik om mij ook aan te melden op Twitter (achterliggende reden: een iPhone op de kop tikken). Anna-Maria vond het tijd voor wat spanning en sensatie op kantoor, dus besloot ze een wedstrijd eraan te verbinden: Wie heeft binnen een week de meeste followers?

Die middag werd er fanatiek gestreden en lag Laurens tot het moment dat hij het kantoor verliet voor op mij, alleen dat duurde niet lang… Na diverse mediakanalen bereikt te hebben met mijn strijd, steeg het aantal followers in een razend tempo! Voor Laurens, die het te druk had voor Twitter, was het onmogelijk geworden om van mij, inmiddels verslaafd aan Twitter, te winnen!

Om half 12 vanochtend was het zover, de winner werd bekend gemaakt! De stand was 96 (Laurens) tegen 306 (Daisy), een overduidelijke winnaar dus! Waar precies voor gestreden is, is nog een beetje onduidelijk, gespeculeerd wordt over boekenbonnen en iPhones… Wordt vervolgd!

In ieder geval beschik ik nog steeds niet over een iPhone, dus wie oh wie helpt mij?

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief