Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Stage lopen bij een evenementenbureau: de ervaringsdeskundige aan het woord:Camile Laupman over zijn stage bij Puur Amsterdam.

Voor mijn studie Hospitality en Evenementmanagement aan het Eurocollege in Rotterdam

Moest ik een werkoriëntatie stage volgen van 6 weken. Ik heb leuke collega’s leren kennen en ik ben er door deze stage wel achter gekomen dat ik de juiste opleiding heb gekozen.

Het voornaamste doel van deze stage is om een eerste werkervaring op te doen dus in principe moest elke student bij een cateraar stage lopen. Omdat ik al erg veel ervaring heb in de horeca , mocht ik op zoek naar een leuk evenementenbureau. Al snel kwam ik terecht bij Puur Amsterdam, eigenlijk hadden ze hier geen stagiaire nodig maar omdat ze eerdere goede ervaringen hadden gehad met studenten van mijn school konden ze wel een plaatsje voor mij vrij maken.

Tijdens mijn stage heb ik me grotendeels bezig gehouden met administratief werk; het online invoeren van facturen, uitbreiden van het adressen bestand, links aanvragen. Ook ben ik een aantal keer Amsterdam gaan verkennen om met een fotocamera leuke plaatjes te schieten voor op de website.

Camile Laupman by you.

Al met al waren het een aantal leerzame weken waarbij ik een eerste indruk heb kunnen krijgen over hoe er wordt gewerkt binnen een evenementenbureau zoals Puur . De stageperiode zit nu op…tijd om weer aan de studie te beginnen!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief