Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur* Amsterdam helpt Join for Joy!

Wij zijn dol op aanpakkers! Dat zie je terug in onze uitjes èn ons team. Nadieh is zo’n aanpakker. Niet alleen bij ons op kantoor, maar ook daarbuiten. En dus hielpen wij Join for Joy, de stichting waar zij bij betrokken is, graag met hun jaarlijkse ParkRun. Nadieh vertelt waarom zij zo blij wordt van deze organisatie.

“Sinds 2013 ben ik betrokken bij stichting Join for Joy, een prachtige stichting die basisscholen in de rurale gebieden van Afrika support met kennis en materiaal bij het maken van sport- en spelprogramma”s. Ik ben bij de stichting begonnen als stagiaire, waarbij ik een de pilot van het huidige Sports & Play programma heb opgezet. Na mijn stage ben ik gebleven als vrijwilliger. Zo ben ik meerdere keren in Kenia geweest als trainer van het Train the Trainer programma. Het mooie aan die reizen is zien hoe mensen daar zo tevreden zijn met weinig en de dankbaarheid na afloop van zo”n week. De glimlach op het gezicht van kinderen die voor het eerst sporten, fantastisch.

Daardoor is het extra fijn om Join for Joy ook vanuit mijn werk bij Puur* te kunnen helpen met het jaarlijkse sponsorevent in Amsterdam: de ParkRun. In 2017 werd de ParkRun voor het eerst georganiseerd, een run waarbij teams 10 kilometer rennen en in vier Amsterdamse parken een proef doen. De teams zamelen geld in en het gehele event wordt mogelijk gemaakt door diverse bedrijven, waardoor de opbrengst geheel naar de programma’s van Join for Joy gaat.

Puur* Events verzorgde alle materialen, begeleiding en de logistiek voor de proeven in de vier parken. Dit jaar speelden de teams het zenuwspel, het hijsblokken onderdeel, mega jenga en tangram puzzels. Er is weer ontzettend veel geld opgehaald, wat heel belangrijk is om de programma’s in Afrika uit te voeren en verder te groeien. Op naar volgend jaar en voor nu nagenieten met de aftermovie!”

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief