Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Op zoek naar de beste stagetijd ooit?

Ben je op zoek naar de beste stageplek voor de beste stagetijd ooit? Deze stagiaires weten precies waar je dan moet zijn! Ze nemen je mee om een kijkje te nemen in het leven van een stagiaire van Puur* Events.  

Hoe krijg jij de beste stagetijd ooit? 

Stage bij PuurEvents

Ik zocht een stage waar ik het verschil kon maken en niet alleen maar de agenda van mijn baas moest bijhouden. Omdat ik niet meer zo veel tijd had, raakte ik best wel in paniek. Uiteindelijk ben ik maar verder gaan zoeken wat mij fantastisch leek, ik wilde de beste stagetijd ooit. Nee ik maakte het mijzelf niet makkelijk. Toen het begin augustus werd kreeg ik wel een beetje zweetoksels. Ik moest nu wel snel een stage gaan vinden voor 20 weken. Zou dit wel lukken… 

Even voorstellen… 

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Jaimy. Ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Amstelveen. Ik doe de opleiding Management Assistent. Na de zomervakantie moest ik stage gaan lopen. Wat het lastig maakte was de tijdsdruk en iedereen was op vakantie. De tijd tikte door en ik zag mijzelf al terecht komen op een horrorplek. Twintig weken lang! Ik moest opzoek gaan naar een bedrijf waar ik de beste stagetijd kon beleven.

Stage bij Puur* Events 

Wat een geluk, ik vond een stage bij Puur* Events. Puur* is een evenementenbureau. Ze organiseren bedrijfsuitjes en grote feesten. Puur* vind je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Ik kwam terecht achter een computer bij Puur* Amsterdam. Midden in hartje centrum. Stage is niet makkelijk, maar wel uitdagend. Net als mijn karakter. Elke ochtend wanneer ik op kantoor zit kijk ik uit over de mooie stad. En dan denk ik: ”Tijd voor thee” en daarna ga ik aan de slag. 

Ik werk nu negen weken bij Puur* Amsterdam. In mijn team werken we met een gezellig team, met veel vrouwen. Ja, het is soms echt een kippenhok! Het maakt mij blij dat ik bij Puur* bezig kan zijn met mensen. Mensen blij maken en het organiseren van een leuk uitje is tof. 

Hoe krijg jij de beste stage tijd ooit? Mijn zes tips: 

Na veel zoeken is het mij toch gelukt om de beste stage ooit de krijgen. Ik heb veel geleerd tijdens mijn zoektocht. Hier mijn zes tips voor het krijgen van de beste stage tijd ooit:  

  • Zoek op tijd en doe geen water bij de wijn. Twintig weken is echt lang, dus je kan het maar beter leuk hebben. 
  • Wees lief voor jezelf. Gun je zelf de tijd om dingen te leren. Stagetijd is al moeilijk genoeg. En je gaat natuurlijk voor je beste stagetijd!
  • Neem de tijd je stageopdracht te maken. Start op tijd. Je wil geen paniek. 
  • Wees lief voor je nieuwe collega’s en dan zijn ze hopelijk ook lief voor jou. 
  • Blijf leren en vragen. 
  • Maak goeie herinneringen. Maak het verschil. 

Puur* is een leerzaam bedrijf, je leert iedere dag weer iets nieuws. De klanten kunnen iedere dag anders zijn. Dit is het leuke van Puur*. Puur* is anders.

Een goede stage maakt je beter 

Stage bij Puur Events 

Hoi mijn naam is Alysha Ruitenberg en ik loop sinds september stage bij Puur Events. De afgelopen elf weken waren moeilijk, vermoeiend, geweldig maar vooral leerzaam. Het aller, aller moeilijkste vind ik dat mijn wekker elke ochtend om 6:00 uur gaat. Dat is écht heel vroeg. Maar het is het allemaal waard, want vanaf afgelopen september ben ik echt gegroeid als persoon. Professioneel en qua karakter. Dat is wat de beste stagetijd met je doet, het maakt je beter. 

Waarom maakt een stage bij Puur* Events het verschil voor jou: 

Een stage bij Puur* events is een stage waar ze je echt als volwaardig medewerker zien. Op zo’n moment heb je niet het idee dat je als een slaafje rondloopt. En dan zit je ook nog eens in het centrum van Amsterdam, dit maakt het extra gaaf. Amsterdam leeft en is dé stad voor evenementen. Puur* Events organiseert al jaren de leukste bedrijfsuitjes in Nederland vanuit de kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Hoeveel ik hier heb geleerd in een korte tijd is onvoorstelbaar. Ik heb het er thuis steeds over. Het was mijn beste stagetijd tot nu toe!

Het team van Puur* 

Iedereen gaat chill met elkaar om en wordt overal bij betrokken. Goede en slechte ervaringen worden gedeeld, tips en geheimen. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Maar dan ook echt. Ik merkte dat wanneer ik inzet toonde ik ook energie, hulp en waardering terugkreeg! Iedereen staat voor je klaar en dat maakt voor mij mijn stage onvergetelijk goed. Ik had niet gedacht dat het me zo zou liggen. 

Uitjes, uitjes en uitjes! 

Nog een pluspunt, je organiseert niet alleen de uitjes, maar je mag af en toe ook mee! Dit is top, je zit niet de hele tijd binnen door het raam te staren naar de zon. Door mee te lopen met een uitje zie je vanuit het perspectief van de klant hoe een uitje verloopt. 

Doordat ik een locatie zag kon ik gelijk oordelen of het paste bij mijn klant. Voor een groep hysterische dames op een bachelor party regel ik natuurlijk een andere locatie dan voor een zakelijk diner van de plaatselijke golfvereniging voor boomers. 

Wat brengt Puur* mij? 

Ja, ik zit hier zeker op mijn plek! In de tijd dat ik hier ben heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Zeker een beter beeld over wie ik zelf ben en wat ik wil met mijn leven. Echt nieuwe vrienden gemaakt en, last but not least, héél veel geleerd over het organiseren en plannen. Precies waarvoor ik hier kwam, en ik kwam er achter dat ik er ook heel goed in ben. 

Wees snel! 

Als dit je enthousiast maakt… 

Er zijn elk jaar maar een paar plekken. Teamleiders en bazen staan altijd open voor een gesprek! geinteresseerd? Kijk dan tussen de vacatures of neem contact op met Puur! 

Camile Loopt stage bij haar eerste evenementenbureau  

Ook Camile heeft een aantal weken stage mogen lopen bij Puur* Events. Ze vertelt over hoe zij het lopen van een stage bij haar eerste evenementenbureau heeft ervaren.  

Voor mijn studie Hospitality en Evenementmanagement aan het Eurocollege in Rotterdam 

Moest ik een werk oriëntatie stage volgen van 6 weken. Ik heb leuke collega’s leren kennen en ik ben er door deze stage wel achter gekomen dat ik de juiste opleiding heb gekozen. 

Het voornaamste doel van deze stage is om een eerste werkervaring op te doen dus in principe moest elke student bij een cateraar stage lopen. Omdat ik al erg veel ervaring heb in de horeca , mocht ik op zoek naar een leuk evenementenbureau. Al snel kwam ik terecht bij Puur Amsterdam, eigenlijk hadden ze hier geen stagiaire nodig maar omdat ze eerdere goede ervaringen hadden gehad met studenten van mijn school konden ze wel een plaatsje voor mij vrij maken. 

Tijdens mijn stage heb ik me grotendeels bezig gehouden met administratief werk; het online invoeren van facturen, uitbreiden van het adressen bestand, links aanvragen. Ook ben ik een aantal keer Amsterdam gaan verkennen om met een fotocamera leuke plaatjes te schieten voor op de website. 

Al met al waren het een aantal leerzame weken waarbij ik een eerste indruk heb kunnen krijgen over hoe er wordt gewerkt binnen een evenementenbureau zoals Puur . De stageperiode zit nu op…tijd om weer aan de studie te beginnen! 

Ook stage lopen bij Puur* Events? 

Wil jij ook stage lopen bij Puur* Events? Neem dan een kijkje bij de vacatures. 

Solliciteren kan altijd! Wel snel zijn. 

Neem contact op via 020-6260016 of mail naar info@puuramsterdam.nl 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief