Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Nieuw boekhoudsysteem…Edward legt het even uit tussen het kauwen door.

Edward laat ons www.reeleeze.nl zien by you.

Puur Amsterdam groeit en groeit.

Komt natuurlijk ook omdat we nooit stoppen. Zelfs tijdens de lunch bespreken we tussen de melkpakken en broodjes gezond de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Rust roest.

Nu ook weer…Al tijden waren we op zoek naar een handig boekhoud systeem voor een middelgroot bedrijf. Typisch zo’n beslissing waarvan je niet alleen maar vertrouwt op BNR reclames en gladde sites. Nee. ik wilde weten wat nou volgens vergelijkbare bedrijven de beste keus was.

Op zo’n moment wijk ik uit naar het on-line netwerk twitter. een informatie bron waar geen kieskeurig. kassa of consumentenbond tegenop kan. Ik vraag en pakweg 800 gelijkgestemden luisteren en denken mee.

Uiteindelijk ging de strijd tussen www.reeleezee ( spreek uit real easy) en www.Twinfield.com Met lovende berichten over reeleezee van @doucet , @erikvos @sublimey en @advany . dat zijn geen onbekende anonieme adviseurs, maar mensen die ik vertrouw en die snappen wat ik zoek.

En ze hadden gelijk. Tijdens de lunch liet Edward de handigheid van het systeenm zien. Er zijn virtuele klikbare ordners vol foefjes en handigheidjes. Zelf ben ik blij met het klantensysteem en de mogelijkheid om gelijk offertes te maken. Natuurlijk moeten we ons nog verdiepen in alles maar het ziet er lekker uit…

Goede tip www.reeleezee.com

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief