Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Halloween tip! Loslopende freaks en Frankensteins in Amsterdam…

Ben je helemaal gesloopt na ADE (Amsterdam Dance Event). Volledig naar de filistijnen gegaan en voel je je net een zombie? Houd dat gevoel dan nog even vast. Want op zaterdag 31 oktober vindt de Amsterdam Halloween Parade en Party plaats.

Freaks, Frankensteins en monsters…
Eén grote Halloween-optocht van freaks, Frankensteins, zombies en monsters van het Rokin naar de Westergasfabriek. En dan hebben we het niet over volwassenen met genante pruiken en ketchupbloedwonden. This is the real deal! Gave kostuums, angstaanjagend goede grime en special effects. Blijf nog even in de partymodus, slapen komt later wel! Gaaf om mee te lopen, maar een kijkje langs de lijn mag natuurlijk ook. En het is nog gratis ook.

Let’s get this party started!
Kun je er na de optocht geen genoeg van krijgen, dan zijn er her en der in Amsterdam nog wel wat feestjes. O.a. Amsterdam Halloween party: immortal fame op het Westergasterrein. Lekker handig, want daar eindigt de optocht ook. En je kunt ook nog naar The Monster Bash Halloween costume party in Panama. Ben je helemaal gesloopt en kun je geen stap meer verzetten? Boek dan een loveseat in Tuschinki tijdens de Halloween Horror Show. Lekker onderuitgezakt popcorn eten en enge dromen kweken. Have fun!

Puur* (halloween) feesten
Wist je trouwens dat je bij ons ook je eigen Halloween Horror Night kunt boeken? Het ultieme moment om de grijze muizen van de afdeling de kans te geven voor een keer te stralen als freaky horrorheld! 😉 Kunnen jullie er daarna weer een paar maanden tegenaan! Klaar met de horror? Dan hebben we ook nog waanzinnig veel andere leuke thema’s: Back to the Future, Bal Masque, Winter Wonderland

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief