Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner
Floating Dinner

Waarom is het Floating Dinner in Amsterdam zo goed?

Bij een Floating Dinner wordt het 3-gangen diner geserveerd op drie verschillende locaties. In een boot naar keuze vaar je van voorgerecht naar hoofdgerecht en vervolgens naar het dessert. Je ziet alle gezichten van de stad voorbij glijden. Door de dynamiek van de veranderende omgeving, locaties en tafelpartners ontstaat een unieke informele sfeer! Echt tijd voor elkaar!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Floating Dinner is heel het jaar door te boeken. Laat ons jouw datum weten en wij regelen het contact met de schipper en de restaurants! Het programma van een Floating Dinner kan op verschillende manieren worden ingevuld. Je kunt van restaurant naar restaurant varen, maar bijvoorbeeld ook een voorgerecht of dessert aan boord eten. Afhankelijk van je groepsgrootte, wensen en budget maken we een programma op maat. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar het jou uitkomt. In Amsterdam zijn diverse opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe je de kosten voor je Floating Dinner zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten Floating Dinner

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren je graag! Zo zijn bijna alle boten die door Amsterdam varen voorzien van toilet en verwarming. Varen op een dichte boot? Of geniet je liever van de buitenlucht op open dek? Ook daarin heb je ruime keuze. Daarnaast zijn sommige schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook je telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen. Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
17.00-18.00 uur Voorgerecht op eerste locatie
18.15-19.00 uur Privé rondvaart
19.15-20.15 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
20.30-21.15 uur Privé rondvaart
21.30-22.30 uur Dessert op laatste locatie

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 05:30 uur
  • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
  • 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Privé boothuur
  • Schipper

Beoordeling van onze klanten

Ausnutria

Wij zijn aangenaam verrast tijdens het floating dinner dat we eind juni beleefden in Amsterdam. Het gezelschap van 20 personen nam ... Lees verderplaats aan boord van ''De Roos'', waar we werden verwelkomd door een jonge schipper en haar collega. We hebben met veel plezier geluisterd naar haar verhaal met personal touch tijdens de tocht en genoten van de gerechten tijdens de stops aan wal bij 3 verschillende restaurants. Ik vind het een echte aanrader, ook omdat het een leuke variatie is op het thema ''walking dinner''.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tina Scheffer | Ausnutria

Floating dinner

We hadden een diner cruise op een rondvaartboot geboekt voor de 40 sprekers van onze mdevcon conferentie. Iedereen was er enthousiast ... Lees verderover, het eten was boven verwachting goed, de rondvaart was leuk, het personeel vriendelijk. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ivo Jansch | Floating dinner

Atimo Nederland BV

Als bedrijfsuitje genoten van een heerlijke floating dinner in Amsterdam. De combinatie van drie totaal verschillende restaurants en het varen ... Lees verderdoor de Amsterdamse grachten tijdens het Amsterdam Light Festival was super geslaagd! Alle dank aan Nina, de communicatie en organisatie liep super!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marina Boudewijn | Atimo Nederland BV

De organisatie van ons Floating Diner (zaterdag 14 april) was geweldig! Alles verliep op rolletjes, eten was heerlijk, ontzettend gastvrij, perfecte ... Lees verderschipper! Kortom: we hebben genoten! Al onze gasten waren ook erg onder de indruk! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Simone Huistra

BouwensEN

Wij hebben een erg leuke dag gehad, het programma was zeer geslaagd. De mobiele Escape room was erg erg leuk! ... Lees verderWellicht goed om deelnemers van tevoren te informeren dat je niet daadwerkelijk hoeft te ontsnappen uit een kamer en dat je met beide teams in dezelfde ruimte blijft, dit is nogal afwijkend van andere escape rooms. Het diner in d’Vijff Vlieghen was heel erg goed, we hadden een heerlijk menu! Bediening was ook erg goed. Bedankt voor de organisatie, het was zeer geslaagd. Mochten we volgend jaar weer iets organiseren, weten we je zeker te vinden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Stephanie de Graaff | BouwensEN

Paerel

Het was super en erg gezellig! Bedankt nog voor het omzetten van het dessert naar de Waag (was prima) en ... Lees verderde gehele organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Toon van Dooyeweerd | Paerel

AMC UVA

Het was erg gezellig.Zowel op de boot, van Puffelen en Heffer. Annemiek was ook top!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jettie Kanon | AMC UVA

Fineer fabriek

Het was een geslaagde avond. Iedereen heeft genoten, top! Er was wel enige onduidelijkheid in het eerste restaurant omtrent het ... Lees verdervoorgerecht pompoensoep. Er werd gedacht dat deze helemaal niet geserveerd hoefde te worden, echter hebben ze dit na aangeven direct wel goed opgepakt.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patrick Verberne | Fineer fabriek

Mindef

Alles is goed verlopen en de deelnemers hebben hun tevredenheid uitgesproken. Was nog ff spannend waar de boot zal aanmeren ... Lees verderomdat ik mijn mail niet gelezen had en jij mij via de mail had geïnformeerd. De schipper heft uiteindelijk met mij contact gezocht, we stonden tegenover het scheepvaartmuseum. Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jan Hartingsveld | Mindef

Dura Vermeer Reststoffen BV

Het Floating diner was een schot in de roos. Iedereen was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Grace Dijkhuizen | Dura Vermeer Reststoffen BV

Paerel

Ons floating dinner van 14 januari was een succes! Het weer viel gelukkig mee en iedereen was enthousiast. De keuze van ... Lees verderrestaurants was prima en hebben heerlijk gegeten. Met Hans als gids hebben we het ook prima naar ons zin gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Toon van Dooyeweerd | Paerel

It was good, thanks! The service on the boat was great too. Best regards.
Deze review kreeg als cijfer een 5

TNT

Ik kan alleen maar zeggen dat wij het erg leuk hebben gehad gisteren tijdens de Floating/Walking dinner. De keuze ... Lees verdervan de restaurants waren perfect, de kapitein was heel vriendelijk en de gids was een buitengewoon perfecte gids. Wat weet zij ontzettend veel over de geschiedenis van de panden in Amsterdam. In kort - wij hebben genoten. Dank je.
Deze review kreeg als cijfer een 4
TNT

Copernicus Interchange Technology

Met collega''s en zakelijke relaties een zeer geslaagd floating dinner beleefd! Voor iedereen dankzij de prima organisatie, de prettige begeleiding ... Lees verdervan Annemiek en het vriendelijke personeel aan boord en in de restaurants een gezellige en ontspannen avond. Ook heerlijk gegeten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nancy | Copernicus Interchange Technology

Onze floating dinner met 23 personen was geweldig leuk! De combinatie varen tijdens het Amsterdam Light Festival en eten in verschillende ... Lees verderrestaurants is een echte aanrader. Alles was prima geregeld door Elise van Puur*Amsterdam
Deze review kreeg als cijfer een 5
- A. f.h

Intertrust Nederland B.V.

Super-leuk afdelingsuitje gehad! Floating dinner! Erg goed geslaagd, mede ook door de pub-quiz aan boord! Verder prima gegeten in cafŽ... Lees verder-restaurant de IJsbreker (voorgerecht) en Sonneveld (hoofdgerecht). Daarna nog een dessert aan boord en iedereen weer op tijd bij Centraal Station om nog op een normale tijd thuis te kunnen komen. Al met al een perfect uitje, prima georganiseerd door Puur Amsterdam, met speciale dank aan Eva. Zij heeft het allemaal prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frank Appel | Intertrust Nederland B.V.

Mega leuke ervaring. Met een groep van 12 personen een floating dinner. Fantastische boottocht met aardige kapitein, heerlijke gerechten in leuke ... Lees verderen gezellige restaurants op mooie locaties._x000D_ Speciaal compliment voor Michelle voor de perfecte verzorging !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzanne Schilder

Voor mijn moeders 80e verjaardag hadden we via Puur Amsterdam een floating dinner geboekt. Het was een schot in de ... Lees verderroos voor het gezelschap dat qua leeftijd nogal divers was. Speciale pluim voor de Puur Amsterdam collega's aan boord; een van de gasten zat met een been deels in het gips en kon onmogelijk de 350 meter wandelen van het schip naar het restaurant voor het hoofdgerecht. En welke taxichauffeur zit er nou op zo'n ritje te wachten. "Geen probleem, dan brengen we je toch achterop de fiets!".
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Minouche Hegt

Het was een zeer geslaagde avond, kreeg tijdens de avond en na de avond veel positieve reacties. Ook (inmiddels mijn ... Lees verderex-baas) de afscheid nemende directeur vond het een bijzonder geslaagd event.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Het was allemaal prima geregeld, en we hebben erg genoten. Heb alleen maar positieve reacties teruggekregen en lachende gezichten gezien; ... Lees verderprima dus! Nogmaals dank, ik zal Puur* zeker bij anderen aanraden op het moment dat zij iets leuks zoeken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

KPMG

Helemaal super, complimenten voor hoe alles vlekkeloos verliep. Heerlijk weer, mooie boot, gezelligheid, lekker eten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Franka de Vries | KPMG

Barnhoorn Flowers

Geweldig geregeld! Boot (en schipper!!) waren top, restaurant idem dito!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jordi van Gijlswijk | Barnhoorn Flowers

Elanwonen

Wij hebben een hele leuke en gezellige avond gehad. De gids kwam iets te vroeg omdat natuurlijk alles 45 minuten was ... Lees verderuitgelopen maar liet ons rustig eten. Toen wij klaar waren nam hij ons mee richting het nagerecht met hierendaar een leuke wetenswaardigheid of anekdote, ook weer leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Desiree Wendelgelst | Elanwonen

Vestigia

We hebben een hele leuke avond gehad ! Vooral het varen en de vriendelijke schipper viel in goede aarde. Eten was ... Lees verdereveneens uitstekend. Ik wil alleen wel nog even meegeven dat we bij Restaurant Looks dus niet van de kaart konden kiezen, maar de keuze kregen uit twee gerechten (op zich prima).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Saskia van Dijkhuizen | Vestigia

AMC Amsterdam

Het was fantastisch! De gastvrouw, schipper en het bootpersoneel waren erg vriendelijk en gastvrij, zij zorgden voor een uitermate gezellige ... Lees verdersfeer op de boot. Ook in alle restaurants werden we op onze wenken bediend en het eten was heerlijk. Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
AMC Amsterdam

Rabobank

Het was TOP. We hebben een borrel gedaan bij Loetje. De boot lag op tijd klaar, die zagen we al ... Lees verderliggen . Om 17 uur aan boord gegaan, het voor gerecht stond al klaar. Prima verzorgd. Bij Van Puffelen stond de tafel al klaar. Prima verzorgd. Om 1930 de boot weer op en daar stond het nagerecht klaar. Al met al een prima verzorgd evenement. Een mooie herinnering! Dank je wel voor de inspanningen, het was ook een mooie boot.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Rabobank

Wij hebben genoten van ons floating dinner, een zeer geslaagd uitje voor ons team en leuk om op deze manier ... Lees verdermet elkaar Amsterdam te doorkruisen. De boottocht en het eten op de boot en in de restaurants onderweg waren prima verzorgd, alles conform afspraak en voor ieder wat wils dankzij het goede advies bij het samenstellen van het programma. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Petra van Zuijlen

Bloemengroothandel W.Kempers BV

Wat een leuke manier om zo Amsterdam te ontdekken. Dit arrangement is geheel op maat gemaakt en naar onze wensen ... Lees verderaangepast. Op deze manier zit je ook niet de gehele avond op 1 plek. Eten en drinken uitstekend verzorgd en zelfs de muziek aan boord zorgt voor een gezellig feestje. Iedereen binnen ons bedrijf vond het een verrassend evenement en heeft er erg van genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jolanda Kempers | Bloemengroothandel W.Kempers BV

DiagnostIQ

Een hele leuke avond gehad met onze groep van 40 collega''s. Het floating Dinner is aanrader als je met een groep ... Lees verdercollega''s een afwisselende, gezellige avond wil organiseren, waarbij je lekker eet een ook nog wat van Amsterdam ziet op een ontspannen manier
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Nico Gerritsen | DiagnostIQ

SmartCoat B.V.

Het is een leuke avond, het concept van meerdere keren opstaan en ergens anders eten zorgde ervoor dat de mensen ... Lees verdertelkens anders gingen zitten. Lekker ongedwongen, oestermeisje deed het leuk. Laatste restaurant was volgens mij geen 50/50 maar alleen chocolade, maar wel erg lekker. Verder prettig hoe Puur het geregeld heeft, op de hoogte houden etc. Voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jeroen Vrieselaar | SmartCoat B.V.

ABN AMRO

Ik wilde je graag nog even laten weten dat iedereen laaiend enthousiast terug kwam van het floating diner. Alles was ... Lees verdergoed geregeld, sloot goed aan en de gerechten waren heerlijk. Het was leuk dat ze zich steeds verplaatsten, waardoor iedereen elkaar gesproken heeft. Hartelijk dank voor de perfecte organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Wendy Bruijnis | ABN AMRO

The floating dinner went very well everyone loved it!  I was a bit nervous about Pikoteo but in the end ... Lees verderthey did a great job and the boat owners were great :).  Thank you for everything!  
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gwen tinius

a.s.r. real estate

De gasten hebben een leuke avond gehad! We krijgen veel leuke bedankjes binnen en iedereen was enthousiast. Doordat het eerste ... Lees verderdeel van het programma uitliep waren we wat later bij de boot dan gepland. Gelukkig serveerden de restaurants het eten vlot en kon de schipper iets sneller varen waardoor we weer perfect op tijd aankwamen bij thuis aan de amstel. Fijn dat er dus nog wat flexibiliteit in het programma zat. Bedankt voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rianne Heuker | a.s.r. real estate

De floating dinner was geslaagd. Een mooie manier om met een groep op stap te gaan die elkaar nog niet ... Lees verdergoed kent. Door de afwisseling kom je met iedereen in gesprek. Het eten was prima verzorgd, voldoende keuze en ''s avonds varen door Amsterdam is altijd geweldig. Prima geregeld door Puur*Amsterdam
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Erik v Over

We hebben met 10 personenen een mooie avond gehad. Alle afspraken klopten en werden nagekomen. Restaurants waren prima. Prima kwaliteit eten ... Lees verderen goede efficiente bediening. De kapitein was stipt op tijd. Mooie vaartocht gehad door Amsterdam by night. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arjan Van Weele

Laborie

Voor ons Kerst uitje van kantoor hebben wij gekozen voor een Floating Dinner. En wat een succes! Erg leuk om ... Lees verderAmsterdam te leren kennen door 3 verschillende restaurants en natuurlijk de boottochtjes. Onze gids Yvonne vertelde erg leuk over diverse details wat vooral interessant was voor onze international collega''s. De organisatie van Puur Event was top; snel geregeld, vriendelijk en meedenkend met de mogelijkheden. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicole Berger | Laborie
Bekijk Walking & Floating dinner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement. Dat kan met de Walking & Floating Dinner in Amsterdam!
Bekijk Walking & Floating dinner
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Puur Genieten

Ontdek Amsterdam vanaf het water en vanaf het land, dat is een dagje Puur Genieten!
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
vanaf €89,00 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel

Ontdek Amsterdam vanuit alle hoeken en gaten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel