Maxime Gomes is een topper!
Ze loopt sinds kort stage en dat doet ze vol toewijding en enthousiasme.
Met resultaat. Haar eerste bevestigde offerte was binnen een paar dagen al een feit.
Ja, daar mag je trots op zijn!
Om dat te vieren bakte ze een overheerlijke chocolade Oreo taart. Wij zijn fan.
Reden genoeg om dit recept met jullie te delen.
Eet smakelijk!
Ingrediënten voor deze heerlijke Oreo taart
Bodem
330g Oreo-koekjes (2 rollen)
110g boter, gesmolten
Chocoladevulling
300g pure chocolade (gehakt)
333 ml slagroom
Eventuele toppings zoals verse aardbeien, frambozen of gehakte noten.
Verkruimel de Oreokoekjes in de blender, smelt ondertussen de boter. Roer de verkruimelde koekjes en gesmolten boter door elkaar tot een geheel. Doe dit in de springvorm en druk het (met de achterkant van een lepel) aan. Zet vervolgens de springvorm in de vriezer.
Doe de slagroom in een steelpannetje samen met de chocolade. En verhit dit op een laag pitje. Blijf hier langzaam in roeren tot de chocolade helemaal is opgelost. Haal de springvorm uit de vriezer en giet het chocolademengsel over de bodem. Versier de taart met jouw gekozen toppings en stop deze voor minimaal 2 uur in de koelkast (het beste werkt om deze een nachtje te laten rusten) . En smikkelen maar!