Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in Amsterdam. Herken jij de Mol in je team?
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol

Waarom is Herken de Mol zo goed?

Herken de Mol is een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Bij dit spel draait het om diverse (ludieke) opdrachten, kennis en vertrouwen. En juist dat laatste is de grote uitdaging! Want is iedereen wel te vertrouwen? Wil iedereen de opdrachten wel goed uitvoeren en uiteindelijk voor de overwinning gaan? Nee, want in ieder team zit een Mol! En die doet er alles aan om met mollenstreken, sabotage en verwarring het team te laten verdwalen en de eindstreep te laten vervagen als sneeuw voor de zon. Jouw opdracht: zoveel mogelijk geld verdienen, de Mol ontmaskeren en vooral heel erg genieten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

We ontvangen je op een leuke locatie in de buurt van Amsterdam Centraal. De Mol is al ingelicht en weet al precies hoe hij de overwinning om zeep helpt. Na een korte uitleg ga je de stad in voor zeer originele opdrachten. Zet je zintuigen op scherp, wees zelfs voorzichtig met je meest favoriete collega en houdt het spel scherp in de gaten. Tussendoor krijgt iedereen namelijk een aantal keer de kans om de Mol binnen de groep te raden. Ben je in staat de ware identiteit van de Mol te ontmaskeren? Weet jij je team naar de overwinning te loodsen? Dan win je die felbegeerde bokaal. Ook hebben we prijzen voor de beste Mol en de beste individuele speler van het spel.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • Ontvangst op een gezellige locatie in Amsterdam
 • Professionele spelbegeleiding
 • Diverse spelmaterialen
 • Voor de Mollen: briefing vooraf
 • Iets lekkers voor onderweg
 • Prijsuitreiking met prijzen voor de beste Mol, de beste speler en het beste team

Beoordeling van onze klanten

Legadex

Het Herken de Mol spel is echt een aanrader! Super leuk teamuitje waarbij je je collega's van een hele andere ... Lees verderkant leert kennen. Spel zit goed in elkaar: van voorpret door het vooraf benaderen van de mollen, via hele fanatieke en argwanende spelers tijdens het spel tot de napret vol nabeschouwing: iedereen was heel enthousiast!! Ook hele goede en flexibele communicatie met de begeleiding, die snel schakelt op last minute wijzigingen. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rik van Vianen | Legadex

Super dag gehad dankzij Puur Amsterdam, nij het spel Herken de Mol! Veel gelachen en alles was top georganiseerd. In 1 ... Lees verderwoord: TOP!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Carry Knopperts

Via Puur* hebben wij het Herken de Mol spel in Haarlem gedaan, gevolgd door een Walking dinner door het centrum ... Lees verdervan de stad. Wat een top dag was dit, het spel zat goed in elkaar, iedereen was bloedfanatiek en het Walking dinner was een afwisselend programma, met leuke wandelingen en heerlijk eten. Haarlem is een perfecte stad voor een uitje, echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Helen Hoogkamer

Atradius

I really enjoyed working with this company! I highly recommend the Mole game activity. It is a city game full ... Lees verderof surprises and sabotage where you need to find out who is the mole in your team. Thanks to Michelle and Eline for planning this event for us. I look forward to many more fun activities with Puur Event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandy de Haard | Atradius

The House Friend Real Estate

Op team building met onze collega''s de mol gespeeld in Amsterdam. Vree wijs spel. Iedereen was super enthousiast en tevreden. ... Lees verderProficiat aan de organisatie en de spelleider. EŽn minpuntje: de mol hebben we nadien natuurlijk ontslagen uit het bedrijf :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Luc Haeck | The House Friend Real Estate

Een geweldig evenement! Uitstekende organisatie van Puur.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nade Mitova

Super! Samen met een college een bedrijfsuitje georganiseerd. Goede communicatie tussen ons het Puur, goed geregeld. Was voor plus minus 45 ... Lees verderman. Ook de (vele) late afzeggingen waren geen probleem. Ontzettend leuk spel en gezellige begeleiders. Ondanks de koude dag, hartstikke leuk gehad (en dan spreek ik voor iedereen).
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Linsey Vosman

Goed geregeld, gezellige begin- en eindlocatie, professionele begeleiding, leuke opdrachten en een spannende ontknoping. Kortom: een zeer geslaagde dag. Echt ... Lees verdereen aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Roos Halewijn

Cordaan

We hebben een hele gezellige middag gehad met het spelen van Herken de Mol! We hebben er nog veel over ... Lees verdernagepraat de dagen erna. Een absolute aanrader voor teambuilding of gewoon een gezellige dag met vrienden of familie!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Charlotte | Cordaan

Een hele leuke middag gehad met 10 vrienden tijdens het HERKEN DE MOL spel. Zat goed in elkaar, diverse spellen die ... Lees verderzo in WIDM hadden gekund en niemand had bij ons door wie de mol daadwerkelijk was. Kortom goede organisatie! Aanrader voor een leuk gezellig actief uitje met vrienden, familie, collega''s etc!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Choukri Hachchi

Meisjes B1 MHC de Reigers Hoofddorp

Het Herken de Mol spel is een echte aanrader om een leuk teamuitje te doen vanuit je bedrijf of sportclub. ... Lees verderWij waren met 15 meiden en 2 begeleiders van de MB1 van MHC de Reigers uit Hoofddorp en hebben een geweldige spelmiddag/avond gehad in hartje Amsterdam. De begeleiding was vlot, duidelijk en snel en de spelelementen erg leuk. De meiden hebben allemaal bijzonder enthousiast en fanatiek mee gespeeld. De prijsuitreiking was de kers op de taart en onze mollen waren goed ingelicht en hebben het ons allemaal bijzonder lastig gemaakt. Prima geregeld en begeleid PuurAmsterdam !
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Meisjes B1 MHC de Reigers Hoofddorp

Personeelsvereniging Van Ree Accountants

We kijken terug op een geslaagde personeelsdag! Een afwisselend programma met een stadswandeling met gidsen, een bezoek aan het Rijksmuseum ... Lees verderen in hartje Amsterdam het spel ''wie is de mol''! Goed georganiseerd, prettig contact, snel schakelen en klantgericht. PuurAmsterdam is een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Personeelsvereniging Van Ree Accountants

Personeelsvereniging Van Ree Accountants

We kijken terug op een zeer geslaagde personeelsdag! Een stadwandeling met gidsen, bezoek aan het Rijksmuseum Žn in hartje Amsterdam ... Lees verderhet spel ''wie is de mol''! Goed georganiseerd, prettig contact, snel tussentijds schakelen en klantgericht. PuurAmsterdam is een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Personeelsvereniging Van Ree Accountants

Een super leuke middag, goed georganiseerd, met leuke spellen verspreid over de stad! Echt een aanrader om te doen als ... Lees verderuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Leijen

AMC

We hebben met ons team een fantastische dag beleefd. De ontvangst in de Waag was super en de teamleiding was ... Lees verdergedreven, enthousiast en grappig. Fanatiek waren we allemaal en argwanend begaven we ons door het centrum van Amsterdam met de verschillende opdrachten. Hilarische momenten beleefd, grandioos gelachen en we hadden een dag om niet snel meer te vergeten. Echt een superuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Edith van Dijkman | AMC

Herken de Mol in het centrum van Amsterdam is een absolute aanrader voor degene die fan is van het tv-programma. ... Lees verderWij hebben dit spel gespeeld als teamuitje en dit is ons allen goed bevallen. Een leuke spannende tocht door het centrum van Amsterdam waarbij alleen de voorpret op het kantoor al een toegevoegde waarde was. Onze spelbegeleiders waren goed voorbereid en wisten het spel goed uit te leggen aan collega''s die niet bekend waren met het spel. Een topteamuitje dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Roberts

Boot Koffie

Het was vreselijk koud, maar het zonnetje kwam door en door het vele rennen (ja iedereen was flink enthousiast) door ... Lees verderde stad hadden we het goed warm gekregen. Het was een ontzettend leuke ervaring en goed begeleid door Thomas. Ook het contact vooraf met Anouk was snel en fijn!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Boot Koffie

Luchtverkeersleiding Nederland

Wij hebben op 12 december met 20 collega''s, waarvan 4 nieuwe, het spel gespeeld in Amsterdam. Ondanks de ijzige koude en spekgladde straten ... Lees verderhebben we een erg lange (meteen door na het werk) maar zeer geslaagde dag gehad, en, we hebben de sfeer in Amsterdam weer eens beleefd. Kortom, een leuk uitje om te doen en elkaar op een informele manier te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Mohaboe | Luchtverkeersleiding Nederland

Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Wij hebben het Herken De Mol spel gedaan met 80 personen. We hebben enorm genoten! De organisatie was erg goed en ... Lees verderaardig. Een aanrader voor een teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Iris Welten | Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Gemeente Amsterdam

Fantastisch! We hebben een geweldige middag gehad. Ver boven onze verwachtingen. Ondanks het weer, zat het goed met het enthousiasme ... Lees verdervan alle collega''s. De activiteit was uitstekend geregeld door de organisatie. Bovendien werd er snel gereageerd op last minute wijzigingen aan onze kant. Er werd nu al gevraagd om het volgende uitje... :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ammar Khawaja | Gemeente Amsterdam

Wat een super leuk spel! Gedaan met een vrijgezellenfeest en iedereen werd super fanatiek! Heel goed geregeld en duidelijk contact ... Lees verdervan tevoren.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Désiree Duijvesteijn

Familie uitje

Enorme complimenten! Het was fantastisch! Ook een goede organisatie vanuit jullie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Katinka | Familie uitje

Speedlink Worldwide Express B.V.

We hebben een super dag gehad! Het spel, de begeleiders, het terras en restaurant zijn erg goed bevallen. Alles was ... Lees verdertot in de puntjes Super geregeld, heel erg bedankt hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim | Speedlink Worldwide Express B.V.

KOLOM

We hebben een hele leuke middag gehad onder begeleiding van Erin, een leuke enthousiaste dame! Wij zijn erg tevreden. Fijn ... Lees verderook dat wij tussendoor even hebben kunnen afstemmen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Karin | KOLOM

Olympia uitzendbureau

We vonden het allemaal een leuke dag en goed spel en een goede begeleiding gehad van Oscar. We hebben elkaar ... Lees verderals groep beter leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sarah | Olympia uitzendbureau

Hallo Lisa, wij hebben het heel leuk gehad. Het weer zat gelukkig ook mee, ondanks de slechte voorspellingen. Aan Erwin ... Lees verderhadden we een hele leuke begeleider. Het was helemaal top!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Bedankt voor een hele fijne dag. Iedereen was erg enthousiast en vond het heel erg leuk. Waarschijnlijk tot volgend jaar ... Lees verdermet een ander spel.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Hallo Anouk, het was zeker allemaal naar wens! Geen bijzonderheden, erg leuk en voor herhaling vatbaar met een eventuele andere ... Lees verdergroep. Leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Beste Eline, we hadden het echt super naar onze zin! Het spel kon iedereen bekoren en dat was mogelijk door ... Lees verderde goede uitwerking en uiteraard goede begeleiding van het spel (Laurens was een ideale gids). Het was echt geslaagd! Bedankt voor de foto''s, een leuk souveniertje :).
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Debatinstituut

Hoi Eline, het uitje was een groot succes! Goed geregeld, leuk concept erg leuk om te doen. Hartelijk dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Debatinstituut

Eigen haard

Dag Nynke, alles was helemaal naar wens.Peter was een prettige begeleider, het spel was erg leuk om te doen ... Lees verderen daar heeft iedereen het nog over, het restaurant was qua sfeer geweldig en het eten prima. We hebben het erg gezellig gehad. Mijn complimenten !
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Eigen haard

Heineken

Hi Caro, het was superleuk! We hebben zo gelachen. Vanaf het moment dat er verteld werd wat we gingen doen ... Lees verderwerden mensen onrustig en gingen ze geschrokken om zich heen kijken: zonder dat we het wisten waren er al drie mollen! Het weer zat ons mee en we hebben heerlijk twee en half uur door de stad gezworven. Iedereen speelde het spel op zijn eigen manier. Sommigen afwachtend, sommigen mega-fanatiek, argwanend, onderzoekend. De mollen hadden ook alle drie hun geheel eigen tactiek. En het was natuurlijk joelen geblazen toen alle winnaars bekend gemaakt werden!! Het diner bij Villa Nieuwmarkt was ook dik in orde. Enige was dat de mensen blijkbaar moe waren van het slenteren en naar huis wilden want de 3-gangen maaltijd werd Ôen masseÕ een 1-gang maaltijd. Kortom, een geslaagde dag! Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Heineken

Hoi Anouk, het was een geslaagde dag! Dank voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Hoi Nadieh, het was zaterdag erg leuk! Ik heb van de collega''s alleen maar positieve reacties gekregen... mede dankzij jullie ... Lees verdergoede zorgen. Wil je Ellen nogmaals bedanken namens ons? Wie weet tot ziens. Groet, Wilma.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma

VoiceWorks B.V.

Het was zeker geslaagd! Herken de Mol was erg leuk en goed begeleid door Nora. Het spel was zeer leuk ... Lees verderen zouden we zeker aanraden bij anderen. Super bedankt voor alle organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- | VoiceWorks B.V.
Plaats een review
Bekijk The Great Escape The Great Escape

The Great Escape

Ontsnap met je team uit bezet Amsterdam in 1940. Een spannend en uniek stadsspel.
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame de Erfenis Citygame de Erfenis

Citygame de Erfenis

Beleef dit spannende uitje in een wereld vol GPS uitdagingen en leuke fotomomenten!
Bekijk Citygame de Erfenis
Bekijk De Jordaan Challenge De Jordaan Challenge

De Jordaan Challenge

Ontdek de Jordaan tijdens deze uitdagende speurtocht en win de prijs met je groep!
Bekijk De Jordaan Challenge