Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Themafeesten in Amsterdam

Een themafeest organiseren in Amsterdam... Mogen wij je helpen? Hier vind je de leukste themafeest ideeën! De meest stijve collega's veranderen in soepele John Travolta's en muurbloempjes transformeren in filmdiva's. Waan je in de extravagante wereld van The Great Gatsby of haak in tijdens een nostalgische Amsterdamse avond. Werkconflicten verdwijnen als sneeuw voor de zon en de band tussen jou en je zakenrelaties of collega's zijn in een mum van tijd hechter! Wij organiseren meer dan honderd themafeesten per jaar. Stuk voor stuk tevreden klanten. Styling doen we in eigen beheer, dus een goede prijs gegarandeerd. Bel ons op 020-6260016 voor een vrijblijvend voorstel voor een themafeest op maat! Wij verbazen je graag met creativiteit en inzicht. Liever een kick-off party of een private event in Amsterdam op maat? Ook die organisatie heeft ons team in de vingers. Bekijk onze cases op PuurFeesten.nl voor nog meer inspiratie!  
32 resultaten
Bekijk Dream Circus
like Dream Circus

Dream Circus

  • vanaf 50 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
Niets is onmogelijk in het Dream Circus! De locatie is omgetoverd tot een magische plek. Het is dromerig, mysterieus en je valt van verbazing in verbazing. What a magical night..
Bekijk Moulin Rouge
like Moulin Rouge

Moulin Rouge

  • vanaf 50 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
Tijdens dit feest stap je in het nachtleven van Parijs anno 1900. Onze stijlvolle, sexy candygirls staan voor je klaar met een verleidelijk welkomstdrankje. Maak je klaar voor een burleske avond extravaganza.

Winter wonderland thema

Welcome in a winter wonderland! Stap binnen in een sprookjesachtig winter wonderland met sneeuwpoppen, ijzig mooie verlichting, witte engelen, heerlijke muziek in thema en indien gewenst een echte Ice Bar! Laat zien dat jij de pro van de winter bent op de skisimulator of ga samen met je collega’s juist heerlijk ontspannen bij de likeurproeverij. Ons winter wonderland themafeest is b-r-r-r-r-iljant!

Themafeest ideeën

Geen fan van de winter? Wij hebben nog veel meer geweldige themafeest ideeën die jouw avond onvergetelijk zullen maken! Laat de temperaturen oplopen en zie de heupjes swingen op de dansvloer tijdens ons tropisch themafeest. Waag je voor een avond in de wereld van James Bond, compleet met Martini cocktails aangeboden door Bond Girls. Ook een leuk idee: stap in de tijdmachine naar een futuristische wereld met het magische Back to the Future feest thema. Niets is te gek! Wij hebben themafeest ideeën in overvloed.

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons