Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Winter is coming… Win een stamppot wandeling!

Jaja, 29 graden vandaag. Toch blik ik graag vooruit op de winter. Want de winter heeft zoveel moois! Een gezellig bedrijfsuitje op de grachten met een kop warme choco, een knus dinerspel of een spetterend bedrijfsfeest in winterthema.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Wat valt er te winnen?
Om de winter te vieren geef ik een stadswandeling door het historische Naarden weg. Ja, Naarden! Ligt bijna om de hoek en is geweldig om te ontdekken. Een oude vestingstad vol historie, spannende verhalen en onverwachte weetjes.

Wij zorgen voor een enthousiaste gids die je alle hoekjes, steegjes en bijzondere huizen van de vesting toont. Iedere straathoek een verhaal, iedere stadspoort een boeiende geschiedenis, de vestinggracht een spannend verleden. Na afloop brengt de gids je naar een leuk Naardens restaurant voor een dampend bord stamppot. Lekker smullen, napraten en gezelligheid met uw favoriete mensen!

Zo doe je mee:
Ik maak het je uiteraard niet moeilijk. Dit is wat je moet doen. Laat hieronder een reactie achter met je mooiste stamppot herinnering. Kan van alles zijn: thuis bij moeder aan tafel, de eerste stamppot samen met je geliefde of je best gelukte boerenkool. Laat het me weten en bedenk stiekem alvast wie je mee wilt nemen.

Je kunt reageren tot zaterdag 1 oktober, de winnaar krijgt bericht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief