Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wat was het goed! Feest lancering Twietmagazine

Feest kan beginnen! #twietmag

Eindelijk kwamen de gasten één voor één binnen. Mijn hart klopte achthonderd keer per minuut. Adrenaline tot over mijn oren. Ademritme als van een mus. Tijd om te doen waar ik me al weken op verheugde én waar ik goed in ben. Tijd voor feest! De eerste lach had ik al binnen; geen badges maar ‘tweets’ om het ijs te smelten. Nu was het tijd om de rest van mijn evenementwapens in te zetten. Deze avond moet gedenkwaardig en raar worden.

 

Waarom had ik gisteren zo de bibbers de eerste minuten van het Twietmagazine feest? Omdat niets zo moeilijk is als het betoveren van een gastenlijst als dit. Een mix van hardcore twitterazzi (de taart), glamour BN Tweeps (de slagroom) en de nieuwe harde kant van Twitter (het venijnige fruit). Ik ben een alleseter en ben dol op elke twittersmaak! Wat was dit feest lekker! Zelfs nu bij het schrijven van deze blog glunder ik nog na. Wat ik het gaafste vond? Alles! Twitter in 3D, de #twietmag lasertag mét vliegend vogeltje op mijn Westertoren, de Twittertaart van @zaligzoet, eindelijk een candyboy tijdens een Puur event (thanks Stefan), het charisma van vriend/ presentator Rob Captijn. Hoe het twittermagazine is? Ik bladerde tijdens de nazit in een exemplaar en werd er heel hebberig van. Eindelijk zicht op vele van mijn helden waarbij ik niet de cryptopuzzel van tweets, mobyfoto’s en filmpjes samen hoef te voegen. Grote fotoplaten bij de twitterazzi thuis …ach dode bomen maakt vaak dingen échter. Raar is dat.

Meest bizarre gisteren was wel de telefoonlezeres die met moeite de telefoons uit de knuistjes kom wringen. Ja, twitterazzi zien de telefoon toch als extra ledemaat. Doet pijn om zoiets even te missen. Denk dat je nu gewoon even een kop koffie moet pakken en op je gemak de foto’s/ films en blogs moet bekijken.

Zo…en nu op naar het volgende twitter 3D event. Kersttwitterlunch…HO HO HO!

Ook zij hebben gelijk. De soap vooraf; to #twietmag or not to #twietmag door:

Jan Willem Alphenaar

Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia

Jeroen Mirck en JoJanneke van den Bosch over de avond

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief