Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Anna-Maria Giannattasio van Puur Amsterdam wint Dutch Social Media Star Award!

Ik kom net vers terug van het Social Media Event 2010 en… de award staat hier thuis op de aanrecht!

Vanaf vandaag mag ik me Dutch Social Media Star noemen.

Eindelijk! Vorig jaar werd ik nipt tweede en werd ik verslagen door Petra de Boevere.  Dat was niet makkelijk. Ik hou niet van verliezen. Als ik iets doe in mijn leven dan wil ik de leukste, de beste en meest geweldige zijn. Vermoeiend maar zo is het nu eenmaal. Nooit doe ik iets voor de helft…zonde van mijn levenstijd. Die drang zie je in mijn bedrijf Puur Amsterdam en zeker ook op de manier waarop ik Social Media beleef en bedrijf.

Social Media zijn voor mij de toekomst. Zie hier mijn filosofie. (Social media tips en slides)

Dank initiatiefnemers van het Social Media Event;  Erno Hannink en Laura Babliowski
Meer info over het event, de jury, de andere deelnemers en de emoties op de blog van de winnaar Blog award Aartjan van Erkel.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief