Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Vondelparktheater tips… wat is te zien en horen in het park in 2013?

Eindelijk warmte in de stad! Voel je het?

Blote benen en een Vondelpark vol blijheid.  Kom snel en geniet van GRATIS muziek, theater en de Vondelparkvibe. Vanaf nu!
Ik keek net in de Vondelparktheater-agenda en zag een parade aan geweldige optredens. Doe ik trouwens elk jaar; de agenda bekijken. Vervolgens knipper ik drie keer met mijn ogen en dan is het plots september en heb ik alles gemist. Trap dus niet in mijn valkuil maar blok gelijk je agenda en nodig je leukste vrienden uit.

Eerste optredens zijn al achter de rug…maar tot eind augustus is het een geweldig programma met Erik van Muiswinkel, Izaline Callister, Ronald Snijders, de Openlucht Bioscoop, Willeke Alberti, Candy Dulfer, Mister & Mississippi, Circus Elleboog en nog veel meer artiesten.

Klik hier voor het programma

Hoop je daar tegen te komen. Echt.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief