Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur* tips voor een onvergetelijk winteruitje

Wat nu? De grote grijze winter nadert. Winterslaap? Onder de elektrische deken? Nee! Ga op stap met je team en maak deze winter onvergetelijk. Hier zijn de lekkerste en leukste Puur* wintertips. De favoriete uitjes van ons team op een rij! Zet ze allemaal in je winter genietlijst en het is zó weer lente…hoop ik…

Onthaast! Nodig je beste vrienden uit voor een verschrikkelijke winterse wandeltocht over het strand en maak het goed met een top-etentje en gesprekken over de zin van het leven. Kijk hier voor een route Plan een goed restaurant en nodig iedereen NU alvast uit. Aanschuiven bij de winterparade is ook onvergetelijk mooi…alleen een gesprek is dan moeilijker met een koptelefoon op je hoofd.

Schaatsie rijden. Op natuurijs of knus rondjes zwieren samen. Met koek en sopie als finale. Samen op de tribune in het Olympisch stadion het NK bekijken mag ook! Eénmalig en superspannend. Bij ons is er trouwens elk jaar een elfstedentocht! Stempel jezelf van kroegie naar kroegie! Kan in Amsterdam…maar ook in pittoresk Utrecht. Oh ja…je wint altijd! Want het is leuk.

Dompel jezelf onder in een film. Thuis kerst met The Grinch of samen dicht bij elkaar op een loveseat in Tuschinski. Wist je dat je daar ook opera kunt kijken?

Zoek een plek op met eerlijk en heerlijke spullenDe pure markt (overdekt!). Mijn favoriet blijft de Sundaymarket omdat je bij belachelijk koud weer kan schuilen bij de Bakkerswinkel daar. Díe táártjes! Mmmmm.

Zoek het licht! Lichtjesavonden op Kasteel de Haar is magisch. Of het lichtfestival van Amsterdam! Ga je het dan nog niet redden in het donker? Een strippenkaart bij de zonnebank of retourtje Gambia een idee?

Lees! Geen idee welk boek? Als je maar letters vreet. Letters helpen je de koude winter door. Flutroman, voetbalheld aan lager wal of de beste 50 boeken van de laatste 5 jaar. Kies een stapel papier of download de letters. Telefoon uit, gordijnen dicht en onder de wol.

50 oliebollen bakken en dan zoveel mogelijk zelf opeten! Oliebol te 2011? Probeer wat variatie aan te brengen. Met bier-appel-kwark-abrikoos-ham-kaas.. waarom ook niet?

Zing en dans! Dat maakt je hart licht en de winter kort… Geen zin om de heupen te wiegen? Tuurlijk wel! Hier speciaal voor jou elke dag, 24 uur lang danspasinspiratie. En zingen kan onder de douche, maar ook samen met collega’s. Inhaken en meedeinen maar!

Doe als in het hoge Noorden van Europa.  Sauna je suf de komende winter. Sprankel water op de kolen en zweet alle vermoeidheid en zorgen uit je lichaam. Tussendoor even een ommetje buiten in je niksie naksie. Oppassen: niet de openbare weg op! En dan ronde twee. Goed voor je hart en (in sommige sauna’s) goed voor je hormonen. Liever niet? Baantjes zwemmen en bubbelbad is ook fijn.

Stamp stamp stamp! Winterkost voelt vaak als een baksteen op je maag. En dat is juist lekker! Dat heb je nodig in deze koude rottijd. Schaatsen houd je ook dan meer kilometers vol. Kun je al stampen? Of moeten we je even bijstampen?  Leuke kookworkshop voor jou en de aardigste mensen om je heen. Varen met een stamppotje is ook knus. En erg lekker.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief