Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De beste, leukste en lekkerste plekjes in Amsterdam

1 Park en Bike, Olympisch stadion. Parkeer je auto 24 uur voor maar 6 euro en krijg van de stad twee gratis fietsen. Vergeet je legitimatie niet en kom niet te laat, anders zijn er nog altijd twee OV kaartjes voor je over.

2 Pianola museum . Laat je betoveren door zelfspelende piano’s in het voormalige politiebureau aan de Westerstraat. Alleen op zondag open.

3 De Old Backery High tea in de Bakkerswinkel aan de warmoesstraat 69 … goddelijk. Ook geschikt voor kinderen want er is een speelhoek

4 Torenhoog. Beklim met je geliefde een van de torens van Amsterdam. Neem champagne mee en proost op het goede leven en het mooiste uitzicht. Neem contact op met Anna Buscher 020 689 25 65

5 Bezoek China om de hoek. Loop de Chinese supermarkt binnen in Amsterdams China Town, bezoek het Chinese medische centrum op de Gelderse kade en eet op een zondagmiddag Chinese hapjes bij Hoi Tin. Bezoek daarna de Chinese tempel en eet oesters bij Nam Kee. De geuren en smaken geven je een wereldreiziger gevoel.

6 Zin in een choco shock? In stadsdeel de Pijp is een winkel in chocoladekleuren met overheerlijke en gedurfde chocolade combinaties; Esquinja . Stop hier even voor een warme kop choco die je oren doet gloeien. Een geheime en O, zo heerlijke combi van chocolade en sambal. Na een paar slokken kun je de hele wereld aan. Of in iedergeval de Albert Cuypmarkt.

7 Samen varen met aan boord alleen liefde en een picknickmand? Parkeer je auto op de zandhoek en huur een electrische motorboot. Geen James Bond snelheid maar gewoon met volle teugen genieten van de stad en elkaar.

8 Langzaam valt de nacht over Artis en jij bent erbij. In de zomermaanden is Artis open op de zaterdag tot zonsondergang. Bijzonder. Moet je ooit in je leven hebben meegemaakt.

9 Samen op de fiets het achterland van Amsterdam ontdekken? Bekijk houten dorpjes en bedenk dat Amsterdam er pakweg 400 jaar geleden ook zo uitzag. Iedere hoek een ansichtkaart, elk pontje en pannenkoekhuis een welverdiend rustmoment. Vraag naar de Aeen en Dieen route en huur een fiets.

Dan nog de onvermijdelijke lijst van onze favoriete restaurants

wij zijn dol op:

laatste update juli 2008

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief