Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Drie redenen waarom de sushi workshop een perfecte zomeractiviteit is

Altijd goed om even te checken of een uitje nog is zoals we het ooit bedachten. Kloppen de verwachtingen nog? Moeten we extraatjes toevoegen? Zijn er positieve verrassingen? Onlangs deden we zelf de sushi workshop. Wat bleek? Dit is de perfecte zomer workshop!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

3. Heerlijk zomereten

In de zomer heb je geen zin in zware, warme kost. Sushi is dan ideaal! Rauw, lekker koel en niet al te zwaar. Tenzij je te veel eet uiteraard…. Onze sushi master leert je stap voor stap hoe je je eigen sushi maakt met je favoriete ingrediënten. Altijd vers en van goede kwaliteit natuurlijk! Je zult erachter komen dat het lang niet zo ingewikkeld is als je denkt. Wel zo fijn in de zomer.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

2. Altijd te boeken!

De Nederlandse zomers zijn onvoorspelbaar. De ene dag zit je mokkend over de regen te bibberen, de andere dag vallen de mussen van het dag en beweeg je het liefst zo min mogelijk. De sushi workshop is altijd goed! Met warmte is het een kalme workshop waarbij je je niet al te veel  hoeft in te spannen en waarbij je makkelijk een verkoelend drankje kunt drinken. We kunnen de workshop zelfs op een geschikte buitenlocatie laten plaatsvinden! Regen en kou? Dan zit je behaaglijk binnen. Ideaal!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

1. Het mooiste uitzicht tijdens je workshop

Wij volgden onze sushi workshop op de mooiste locatie van de stad: Het Dak van Amsterdam. Want sushi rollen èn eten wordt nog mooier met uitzicht op de zwoele, zomerse stad. De stad aan je voeten, vrolijk pratende mensen op het terras en als toetje een prachtige zonsondergang. Zo mooi is zomer in de stad….

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief