Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Het leukste bedrijfsuitje volgens Marieke

Marieke Wagenmans weet het zeker;  zij heeft de leukste baan van de wereld. Op een adembenemende plek aan de andere kant van de wereld vond zij een moment om na te denken over haar volgende carrièrestap. Haar gedachten brachten haar terug naar de geweldige stageperiode bij Puur. Inmiddels terug in Nederland  werkt zij alweer een jaar als toegewijde en gepassioneerde eventplanner. Naast het plannen van bedrijfsuitjes volgt ze af en toe ook een workshop.

Hierbij een korte blog van Marieke:

Jaaa Vloggen, Bloggen, sjoggen, loggen, iedereen doet eraan. Zelfs mijn werk (lees #leukstebaanvandewereld) gaf mij hiervoor een blogworkshop. Zelf onervaren, kies ik een onderwerp wat ik leuk vind: De Floating dinner, mijn leukste uitje om te organiseren.

Bij de Floating dinner worden de gasten van restaurant naar restaurant gevaren, zonder ergens over na te hoeven denken. De grachten glijden aan ze voorbij en dat door mij!

Sowieso vind ik varen door Amsterdam één van de leukste activiteiten. Gelukkig heb ik een stel vrienden die allemaal wel weer een bootje hier of daar hebben, kennen of huren. Het is iedere keer weer een feest!  De gebouwen, toeristen, een staande ovatie vanuit een sloep aan Amsterdam, het stadsgebruis maar ook de rust van het water maken een tochtje door de grachten altijd weer uniek. Deze ervaring geef ik graag door aan mijn klanten op de manier hoe zij dit graag willen. Sloep, salonboot, trekschuit, koekblik of al roeiend? Mij maakt het niet uit als ze maar plezier hebben.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief