Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking & Floating dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement. Dat kan met de Walking & Floating Dinner in Amsterdam!
Walking & Floating dinner
Walking & Floating dinner
Walking & Floating dinner
Walking & Floating dinner
Walking & Floating dinner
Walking & Floating dinner

Waarom is het Walking & Floating Dinner in Amsterdam zo goed?

Lekker samen eten in Amsterdam is altijd leuk, maar het kan zoveel dynamischer. Daarom bedachten wij het Walking & Floating Dinner: wandelen, varen en eten in drie verschillende restaurants in Amsterdam. Zo zie je de stad in al haar facetten, wisselen de tafelpartners bij iedere gang en geef je je diner extra sjeu! Uiteraard zorgen we voor een bevlogen Amsterdamse stadsgids die je tijdens de wandeling voorziet van de mooiste stadsverhalen en is ook het eten van hoge kwaliteit. Het mooie? Dit uitje is geheel op maat in te vullen. Voor ieder budget, altijd rekening houdend met je groep en optioneel uit te breiden met leuke extra’s. Puur genieten van Amsterdam, daar gaan wij voor!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Welkom in Amsterdam! Je uitje start in het eerste restaurant met een smakelijk voorafje, waarna de gids je ophaalt voor een bijzondere wandeling door de stad. Of je nu over de Wallen, door de Jordaan of in hartje centrum wandelt: onze gids heeft altijd verbazingwekkende verhalen die zelfs ras Amsterdammers niet kennen. De rondleiding eindigt bij restaurant nummer twee. Schuif lekker aan, verwerk samen al die mooie indrukken en geniet van het heerlijke hoofdgerecht. Neem ieder moment goed in je op, want voor je het weet ligt de boot klaar aan de kade. Ja, nu zie je Amsterdam pas echt op haar moois: vanaf het water. Een mooie, blijvende herinnering die niemand je afneemt. De schipper zet je af bij het laatste restaurant voor het dessert. Tijd om nog één keer je smaakpapillen te verwennen!

De Gemeente Amsterdam hanteert steeds meer regels omtrent stadswandelingen in de binnenstad. Onze eventplanners én gidsen zijn echte Amsterdams experts en zullen het programma hier waar nodig voor je op aanpassen!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
  • Drie-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Rondleiding door een professionele gids
  • Boothuur

Beoordeling van onze klanten

Cunera

Wij hebben voor een jubilaris een walking & floating dinner georganiseerd. Samen hebben wij genoten van een heerlijke avond met ... Lees verderlekker eten. Deze avond was perfect geregeld door Puur.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Johan Toonen | Cunera

KWF

Wat een geweldig uitje was het vandaag, echt super! Iedereen heeft veel plezier gehad. Beide onderdelen waren een succes. Ook ... Lees verdereen uitstekende en vriendelijke begeleiding. Ondanks dat we een groep zijn met een gezonde portie trek, konden we het heerlijke eten (net) niet op. Complimenten voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Pascal Bloemers | KWF

IV Industrie

Het was helemaal top, alles was perfect geregeld en alle collega’s die ik vandaag gesproken heb waren/ zijn zeer ... Lees verderenthousiast. Wij als leden van de PV staan er voorlopig goed op. De gidsen (zeer vermakelijk) die ons hebben begeleid hebben bijgedragen aan deze mooi dag, beter kon het niet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frank Binkhorst | IV Industrie

Het was een heel erg leuk uitje! Het was niet het beste weer, maar voor op het water was dit ... Lees verderwel een super gave ervaring. We kijken allemaal met een super goed gevoel terug op de avond. Ook het eten was heel erg lekker. Bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Amanda Wetter
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Puur Genieten

Ontdek Amsterdam vanaf het water en vanaf het land, dat is een dagje Puur Genieten!
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
vanaf €89,00 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel

Ontdek Amsterdam vanuit alle hoeken en gaten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

De ultieme verwenwandeling langs Amsterdamse grachten en wallen in combinatie met heerlijk eten! Dit kan allemaal tijdens een walking dinner in Amsterdam!
Bekijk Walking Dinner