Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking Dinner

De ultieme verwenwandeling langs Amsterdamse grachten en wallen in combinatie met heerlijk eten! Dit kan allemaal tijdens een walking dinner in Amsterdam!
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner

Waarom is het Walking Dinner in Amsterdam zo goed?

Zin in een etentje, maar is het niets voor jouw gezelschap om stil te zitten? Dan is ons Walking Dinner de perfecte uitkomst! Het is een ultieme verwenwandeling langs de grachten en wallen naar het oudste gedeelte van Amsterdam in combinatie met heerlijk eten. Iedere gang een andere setting, tafelgenoten wisselen bij elk gerecht en de stad verandert bij elke brug. Kortom, nooit saai!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze gids wacht op je op de afgesproken plek en neemt je mee voor een onvergetelijke avond in Amsterdam. Deftige stadspaleizen en koetshuizen, de gezellige Jordaan, China Town en de Wallen. Een wandeling om bij weg te dromen; de stad op haar mooist. Tijdens de drie tussenstops geniet je van een heerlijk diner. Afhankelijk van de groepsgrootte, wensen en budget doen we je een passend voorstel voor een Walking Dinner in Amsterdam. Startlocatie en tijdsduur is zelf te bepalen. Informeer naar de mogelijkheden!

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen.  Ter aanvulling van jouw diner een borrelboot? Het kan allemaal! Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
17.00-18.00 uur Voorgerecht op eerste locatie
18.00-18.30 uur Stadswandeling door Amsterdam
18:30-20:00 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
20.00-20.30 uur Stadswandeling door Amsterdam
20.30-21.30 uur Nagerecht op derde locatie

De Gemeente Amsterdam hanteert steeds meer regels omtrent stadswandelingen in de binnenstad. Onze eventplanners én gidsen zijn echte Amsterdams experts en zullen het programma hier waar nodig voor je op aanpassen!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
  • Voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants
  • Wandelingen met een professionele gids, mogelijk in verschillende talen

Beoordeling van onze klanten

Walking dinner

Het was geweldig! Overdag een rondleiding met een gids gehad en een rondvaart. In de avond een walking dinner. Alles ... Lees verderwas geweldig geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Complimenten aan Puur Events!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter Verhoeven | Walking dinner

Veeva

Alles is goed verlopen en het team was erg te spreken over de walking dinner en vergaderlocatie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle | Veeva

Rondvaart diner

Boottocht + walking dinner met 18 personen: prima geregeld, leuke en flexibele bemanning; lekker gegeten en genoten van de boottocht. Na enige ... Lees verdertijd toch het plan aangepast wat geen enkel probleem was voor de kapitein!_x000D_ Vervoer van en naar de boot ook prima, lekker op tijd, geen gedoe - dus erg prettig._x000D_ Bedankt voor de prima organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rien van de Kant | Rondvaart diner

TNT

Ik kan alleen maar zeggen dat wij het erg leuk hebben gehad gisteren tijdens de Floating/Walking dinner. De keuze ... Lees verdervan de restaurants waren perfect, de kapitein was heel vriendelijk en de gids was een buitengewoon perfecte gids. Wat weet zij ontzettend veel over de geschiedenis van de panden in Amsterdam. In kort - wij hebben genoten. Dank je.
Deze review kreeg als cijfer een 5
TNT

Via Puur* hebben wij het Herken de Mol spel in Haarlem gedaan, gevolgd door een Walking dinner door het centrum ... Lees verdervan de stad. Wat een top dag was dit, het spel zat goed in elkaar, iedereen was bloedfanatiek en het Walking dinner was een afwisselend programma, met leuke wandelingen en heerlijk eten. Haarlem is een perfecte stad voor een uitje, echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Helen Hoogkamer

PCI Nederland

Wat een toffe dag hebben we gehad afgelopen 20 april tijdens ''Walking Dinner in hartje Amsterdam''. Het eten was heerlijk en ... Lees verderalles goed georganiseerd in de restaurants. Wat een leuke gidsen hadden we, die zoveel grappige en interessante dingen vertelden. Kortom een zeer geslaagde dag. Vast niet de laatste keer dat wij een bedrijfsuitje laten verzorgen door PUUR Amsterdam. Dank je wel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Irma Sloot | PCI Nederland

Bejan Engineering

We hebben een ontzettend leuke walking dinner gehad. Een heel leuke enthousiaste gids leidde ons naar leuke restaurantjes, waar we ... Lees verderheerlijk hebben gegeten en geborreld. Het enige minpuntje was de stromende regen aan het begin van de avond. maar.... het heeft ons de pret niet laten drukken. Dank jullie wel voor deze bijzonder fijne avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Trijntje Jansen | Bejan Engineering

Ausnutria

Wij zijn aangenaam verrast tijdens het floating dinner dat we eind juni beleefden in Amsterdam. Het gezelschap van 20 personen nam ... Lees verderplaats aan boord van ''De Roos'', waar we werden verwelkomd door een jonge schipper en haar collega. We hebben met veel plezier geluisterd naar haar verhaal met personal touch tijdens de tocht en genoten van de gerechten tijdens de stops aan wal bij 3 verschillende restaurants. Ik vind het een echte aanrader, ook omdat het een leuke variatie is op het thema ''walking dinner''.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Tina Scheffer | Ausnutria

HMSHost International

De walking dinner was top! De organisatie was op korte termijn en toch is met al onze wensen rekening gehouden. ... Lees verderOnze gids was super en liet ons een heel ander deel van Amsterdam zien, waardoor zelfs de 'locals' nieuwe dingen hebben geleerd. Heel leuk om te doen en zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemiek van Zonneveld | HMSHost International

Telenet

De wandeling is erg in de smaak gevallen. De deelnemers afkomstig uit 3 werelddelen vonden Amsterdam een warme stad, qua admosfeer ... Lees verderen vonden het heel leuk om een indruk van Amsterdam te hebben gekregen door de boottocht en de wandeling met de enthousiaste gids Yvonne.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Susan Vermeij | Telenet

Deutsche Bank AG, Filiale Amsterdam

Het eten en de bediening was perfect. Het walking dinner was helemaal geweldig, gidsen speelden goed in op onze wensen ... Lees verderen het eten en drinken was prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sylvie Hanse | Deutsche Bank AG, Filiale Amsterdam

Malkenhorst

Wij hadden het mede dankzij jouw voortreffelijke organisatie een fantastisch weekend. Alles klopte en ook Hans Pleging was voor ons ... Lees verderde ideale gids. Hij deed het erg goed. Het was een beetje dom van mij om op de avond zelf het diner bij Blue Boy nog eens te betalen. Mooi dat je dit bedrag terug boekt op mijn rekening. Ik zie het graag tegemoet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Evert van Malkenhorst | Malkenhorst

KPN planet

Marieke,ik wil je namens de hele club bedanken,alles was Top het eten-Jan en Ellen-het weer iedereen was enthousiast! ... Lees verderHet was allemaal perfect geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willem Nel Straven | KPN planet

ING

Zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Renee van Luijk | ING

ATGtire

Alleereerst heel erg bedankt voor de organisatie letterlijk iedereen van ons heeft genoten, ik krijg heel veel complimenten van iedereen  ... Lees verderIk maak zeer zeker weer gebruik van jullie voor ons volgend evenement 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sharda Ramsanjhal | ATGtire

PYIX Accountants BV

De avond is zeer naar wens verlopen. De gidsen, echt leuke vrouwen! Diner bij Van Puffelen en toetje bij De ... Lees verderWaag ook prima! Dus dank voor jullie bemoeienis en organisatie van dit bedrijfsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marian Duurloand | PYIX Accountants BV

We hebben erg genoten van ons uitje. Effect van wandeling tussendoor is dat je ook echt veel verschillende mensen spreekt (... Lees verderipv de ‘hele avond’ naast dezelfde persoon te zitten ;) ) Gids deed het ook erg enthousiast en we hebben heerlijk gegeten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christel Brink

HOYA

De groep was erg enthousiast. Hans heeft de groep goed aangevoeld met de wandeling door Amsterdam.De meeste gasten wisten ... Lees verderniet wat ze moesten verwachten met een walking dinner (waren bang dat ze al wandelend moesten eten ). Dank voor de goede organisatie en tot gauw weer voor het volgende event.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marion van Outersterp | HOYA

Hoi Anouk, het was geweldig, rondleiding was helemaal top en het eten was heerlijk we hebben echt een hele leuke ... Lees verderavond gehad. Bedankt voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Wat een geslaagde dag was het! Iedereen heeft genoten. De gidsen waren ook erg leuk, gezellig en wisten veel te ... Lees verdervertellen. Verder moet ik zeggen dat het voorgerecht echt super was en het dessert ook! We hebben genoten van onze dag! Bedankt voor de geslaagde dag en alle hulp!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Was super leuk de Walking Dinner !!! En ook mede dankzij het weer wat we hadden zaterdag !!! Esther onze gids was ... Lees verdergezellig, spontaan en deed het ontzettend leuk ! Liep met diverse meiden op zodat die ook tussen door vragen konden stellen. Onze groep had zoiets nog nooit gedaan, maar iedereen vond het ontzettend leuk en waren op plekken geweest waar jezelf nooit langs zou gaan in A''dam. De hofjes, grachten. De eet-tentjes waren prima en gezellig. Aan het einde in Club Bling zijn we blijven hangen. Alles was prima geregeld ! Linda onze a.s. bruid heeft zich erg vermaakt en vond dit ook heel leuk om mee te maken. Ze heeft een geweldige dag / avond gehad en alle vriendinnen ook !!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Veeva

Alles is goed verlopen en het team was erg te spreken over de walking dinner en vergaderlocatie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Michelle | Veeva

Bejan Engineering

We hebben een ontzettend leuke walking dinner gehad. Een heel leuke enthousiaste gids leidde ons naar leuke restaurantjes, waar we ... Lees verderheerlijk hebben gegeten en geborreld. Het enige minpuntje was de stromende regen aan het begin van de avond. maar.... het heeft ons de pret niet laten drukken. Dank jullie wel voor deze bijzonder fijne avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Trijntje Jansen | Bejan Engineering

PCI Nederland

Wat een toffe dag hebben we gehad afgelopen 20 april tijdens ''Walking Dinner in hartje Amsterdam''. Het eten was heerlijk en ... Lees verderalles goed georganiseerd in de restaurants. Wat een leuke gidsen hadden we, die zoveel grappige en interessante dingen vertelden. Kortom een zeer geslaagde dag. Vast niet de laatste keer dat wij een bedrijfsuitje laten verzorgen door PUUR Amsterdam. Dank je wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Irma Sloot | PCI Nederland

AXA XL

Gisteravond beleefde de AXA XL groep een top avond. Het was bijzonder aangenaam en fijn verzorgd. Veel dank voor al ... Lees verderje goede regelwerk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anne-Marie baggen | AXA XL

VU Medisch Centrum

Met een gezelschap van 50 collega''s die elkaar nog niet even goed kenden, een erg geslaagde avond gehad. De afwisseling van ... Lees verderdrie goede eetlocaties en tussendoor de geanimeerde stadswandeling in drie groepen, waren ideale omstandigheden om elkaar beter te leren kennen. Nicole, bedankt voor de hulp bij de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- E. Halsema | VU Medisch Centrum

Groot succes! Met een groep van 15 personen een walking & floating dinner. Fantastische boottocht (het weer werkte ook erg mee!) met ... Lees verdereen heerlijk voorgerecht op de boot. Restaurants voor hoofdgerecht en nagerecht waren erg goed gekozen. De gids Bart deed het erg leuk bij de wandeling! Bedankt voor de goede begeleiding en de fijne samenwerking met Sophia en Marjolein!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chantal de Vries
Bekijk Walking & Floating dinner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement. Dat kan met de Walking & Floating Dinner in Amsterdam!
Bekijk Walking & Floating dinner
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Puur Genieten

Ontdek Amsterdam vanaf het water en vanaf het land, dat is een dagje Puur Genieten!
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
vanaf €89,00 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel

Ontdek Amsterdam vanuit alle hoeken en gaten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel