Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wat is dit ontzettend gaaf! De MTV EMA”s komen in november naar Amsterdam!

Zaterdag, 26. januari 2013
It’s official: Amsterdam host dit jaar de 20ste MTV EMA 2013! Deze global awardshow is elke jaar de highlight van de muziekindustrie, waar de hotste sterren van het moment op het podium staan. Vorig jaar in Frankfurt, Duitsland brak de show records, maar dit jaar kunnen wij in ons eigen land genieten van dé MTV show van het jaar. Zondag 10 november 2013 om 21.00 uur kijk jij naar de MTV EMA 2013 live vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam!

‘Ik ben enorm blij dat de MTV EMA’s naar mijn thuisland komen”, Dan Ligtvoet, Managing Director, VIMN Northern Europe. ‘We zullen ervoor zorgen dat de inwoners van Amsterdam en Nederland worden getrakteerd op een show vol grote sterren en de beste muzikale acts. Ook krijgen we zo de mogeljkheid om het enthousiasme van het Nederlandse publiek internationaal op de kaart zetten.’

Je kan je wel voorstellen hoe wij uit ons dak gaan! Binnenkort meer info over de MTV EMA 2013 in Amsterdam, de line-up, host en tickets! Houd dus zeker de site, Twitter en Facebook in de gaten.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief