Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Vaar met de kerstman door de grachten van Amsterdam. Hij weet de weg wel. Kerst borrel en vaartocht

Pak, proef en probeer. Dit is de kerstborrel die anders is dan anders.

Speciaal voor u creerden we een culinaire kerstborrel die de zintuigen prikkelt. Stralende kerstengeltjes verwelkomen u met heerlijke hapjes. De lucht hangt vol kaneel, chocolade en de geur van dennentakken. Diverse proeverijen en workshops maken de borrel interactief en bijzonder. Wat wilt u het liefst? De lekkerste chocolade of toch de lekkerste likeurtjes van Amsterdam? Een sigarenworkshop of de beste kazen proeven en vergelijken Wij zorgen voor de regie…u hoeft alleen maar te genieten en de complimenten in ontvangst te nemen..

Te combineren met: vaartocht door de grachten. De kerstman zelf nodigt u uit voor een boottocht langs Amsterdamse grachten en sluizen. Laat de stad aan u voorbij drijven met op de achtergrond Tante Leen en Johnny Jordaan in kerstsfeer. Proost op elkaar en het nieuwe jaar. De kerstman vaart u uiteindelijk weer terug naar de kerstborrelocatie voor de laatste loodjes….

Ook graag een bijzondere kerstborrel in Amsterdam met uw bedrijf of familie? Dan heeft u www.puuramsterdam.nl inspiratie nodig 020 626 00 16 . Het echte kerst genieten ! Wij zijn de Amsterdam Kerst expert.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief