Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Teambuilding Amsterdam

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit die nét even anders is, in het hart van onze geweldige hoofdstad? Zoek niet verder! Puur* Amsterdam heeft voor elke groep en elk type teamuitje wat wils. Of je nu op zoek bent naar iets sportiefs, creatiefs of gewoon een dag vol gezelligheid op de grachten, er is altijd iets dat perfect bij jullie past. 

Leestijd: 3 minuten

1. Expeditie Robinson

Laat de innerlijke survivor in je collega’s los met Expeditie Robinson in het park. Dit is dé ultieme test van teamwork, doorzettingsvermogen en… vuur maken. Samenwerken was nog nooit zo spannend, terwijl jullie uitdagende proeven aangaan in een competitie om de titel ‘fire master’. Overleeft jouw team de eilandproeven?

2. Bob Ross Workshop

Heb je een minder sportieve groep, maar wil je wel de creativiteit laten stromen? Dan is de Bob Ross Workshop een hilarisch succes. Je hoeft geen artistieke kwaliteiten te hebben (echt niet), alleen maar zin in een goede dosis lol en het schilderen van ‘happy little trees’. Na afloop ga je naar huis met een prachtig kunstwerk en een brede glimlach.

3. De Borrelboot

Niets zegt ’teambuilding’ zoals samen dobberen op de Amsterdams grachten met een drankje in de hand. Op de Borrelboot geniet je van de bezienswaardigheden van de stad terwijl je collega’s je uitdagen voor leuke gesprekken en misschien wel een spontaan karaoke momentje. De perfecte manier om je werk even los te laten en de sfeer te verhogen.

Borrelboot

4. The Great Escape

Zijn jullie meer van het nadenken en het kraken van codes? Dan is The Great Escape het stadsspel dat jullie moeten spelen. Dit interactieve spel verspreid zich door heel Amsterdam en jullie moeten samenwerken om uit het bezette Amsterdam van 1940 te ontsnappen. Dit stadsspel combineert avontuur met teamwork en laat je de stad op een nieuwe manier verkennen.

5. Sloepen Puzzeltocht

Liever puzzelen op het water? Kies dan voor de Sloepen Puzzeltocht, waarbij je samen met je team door de grachten vaart, raadsels oplost en uitdagingen aangaat. Geen beter uitzicht dan de Amsterdamse grachten terwijl je de hersens laat kraken!

6. Highland Games

Heb je ooit een collega een hooibaal zien gooien? Tijdens de Highland Games verandert je werkteam in Schotse krijgers. Met spellen zoals spijker slaan, boogschieten en hooibaal werpen, test je kracht, precisie en teamwork. Een teambuilding die de teamspirit op een hilarische wijze naar een hoger niveau tilt.

Maak het onvergetelijk met Puur* Amsterdam

Wat je ook kiest, Amsterdam biedt het perfecte decor voor een dag vol lachen, competitie en vooral heel veel plezier. Bij Puur* Amsterdam zorgen we ervoor dat jouw teambuilding onvergetelijk wordt! Interesse? Neem snel contact met ons op en we regelen alles tot in de puntjes.

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief