Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur* genieten: Gouden tips voor de ultieme BBQ boot

We merken het al weken op kantoor: het vaarseizoen is begonnen! Iedereen wil het water op en de boten vliegen de deur uit. Mijn favoriete vaararrangement? Lastig kiezen, maar op dit moment heb ik echt zin in de BBQ Boot. Varen met de BBQ Boot doe je niet iedere dag en daarom moet je er het maximale uit halen. Hoe je dat doet? Zo dus:

 1. Kies je favoriete mensen
  Hiermee begint je perfecte dag: het kiezen van je favoriete mensen. Of je nu een bedrijfsuitje in Amsterdam hebt, een vrijgezellenfeest of er lekker op uit wilt met vrienden: het perfecte gezelschap is het allerbelangrijkst! Op de boot zit je gezellig bij elkaar, je hoeft niets te regelen en je krijgt de ultieme kans om nergens aan te denken en lekker te genieten van elkaars gezelschap Want hoe vaak ben je nu zo bij elkaar?
  Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog
 2. Gebruik datumprikker
  Oké, je hebt je mensen bij elkaar en verheugt je al op varen en smikkelen. Maar wanneer ga je? Altijd ingewikkeld om dat met een grote groep te bepalen. Mijn lifehack: datumprikker. Deze site stuurt een mail naar iedereen die zijn beschikbaarheid moet doorgeven en in een mum van tijd heb je een goede datum. Nooit meer moeilijk doen met agenda’s trekken en rondbellen!
 3. Wat is het lekkerst?
  Wat wil je eten? BBQ uiteraard, maar dan nog is er zoveel mogelijk. Ga je voor een groot vleesfeest of wil je meer variatie? Ben je een visliefhebber of zijn er vegetariërs aan boord? Geef je wensen door aan de eventplanner en wij zorgen ervoor dat alles goed komt!
 4. Waar opstappen?
  Een rondvaart laat je de stad geheel anders beleven. Perfect uitzicht op de grachtenpanden, Geen last van massa’s met selfiesticks, een relaxed tempo en de tijd om uitgebreid te bewonderen. Wij zorgen voor alles zodat je alleen hoeft te genieten. Zo kun je bijvoorbeeld op de boot stappen waar jij dat handig vindt. Fijn toch?
 5. Hoe laat?
  Bij ons bepaal jij hoe laat je op de boot stapt. Direct vanuit het werk of eerst een andere activiteit: ieder tijdstip is mogelijk. Zo kun je de BBQ-boot ook rond lunchtijd boeken. Weer eens wat anders!
 6. Ga uit van rotweer
  Varen is natuurlijk het fijnst met mooi weer. Dat proberen we natuurlijk voor je te bestellen, maar soms wil dat niet helemaal lukken. Ga dus uit van rotweer, dan wordt het altijd mooier! Over rotweer gesproken, we passen het programma zonder problemen en in overleg met jou aan als het stortregent of heel hard hagelt. Zo zijn we ook wel weer.
  Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog
 7. Geniet zonder mate
  Als je eenmaal bent opgestapt is het geniet-tijd  Dat kan makkelijk, want op de door jou uitgezochte boot zit je alleen met je eigen gezelschap. Dus gieren van het lachen, bier drinken en lekker smikkelen zonder pottenkijkers. Je hoeft niets te doen, want onze schipper en bemanning legt jouw gezelschap volledig in de watten. Hoe vaak maak je dat nu mee? Beleef het moment optimaal, geniet van de stad en elkaar!
 8. Maak veel foto’s
  Bittere waarheid, maar zo’n fantastische avond als deze is zo voorbij. Maak daarom veel foto’s zodat je tastbare herinneringen hebt aan deze mooie avond. Ook handig voor als je iets te diep in het glaasje hebt gekeken.Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief