Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Nooit tijd om te picknicken in het Vondelpark? Ik regel het wel even…

Het is raar…maar in mijn vrije tijd heb ik nooit tijd voor rust, bezinning en avonturen.

Dat soort dingen beleef ik alleen in mijn werk. Daarom ga ik ook weer in het nieuwe jaar heerlijk Vondelpark picknicks organiseren. Geen gewone worstenbroodjes. Nee! Gelijk de top; taarten met eetbare bloemen, heerlijke sapjes en cakejes. Het echte Amsterdam gevoel.

Klik hier voor het boeken van een Vondelpark Picknick van Puur* Amsterdam tel. 020 626 00 16

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief