Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Nog 6 nachtjes slapen tot IDFA Amsterdam!

Over 6 dagen is het zover! Dan kun je weer ongegeneerd 12 dagen onderduiken en verantwoord genieten van de mooiste documentaires uit de wereld. Meer dan 300x inspiratie, verwondering en stof tot nadenken…

Heerlijk voor een relaxte zondagmiddag, inspirerende maandagochtend, een vrijdag vol bezinning of een dromerige donderdag…

Ik kan niet wachten! Mijn lijst hieronder:

Poverty Inc.: het bestrijden van armoede kan, ironisch genoeg, heel lucratief zijn. Over de ‘armoede-industrie’, die ontwikkelingslanden vaak van de regen in de drup helpt.

My Aleppo: een jong gezin is de Syrische burgeroorlog ontvlucht. Via skype zien ze hun stad Aleppo verkruimelen en hun familie veranderen.

The Russian Woodpecker: een Tsjernobyl-slachtoffer gaat aan de vooravond van de protesten in Kiev op zoek naar de ware toedracht van de ramp in de kerncentrale.

Last conversations: in ongedwongen gesprekken die Eduardo Coetinho tot vlak voor zijn dood voerde met tieners weet hij hen met eenvoudige vragen uiterst openhartige verhalen te ontlokken.

The confessions of Thomas Quick: Hannibal Lecter in Zweden: het fascinerende verhaal van een man die meer dan dertig gruwelijke moorden zou hebben gepleegd. Maar is dat zo?

De hoofdlocaties van IDFA dit jaar zijn Pathé Tuschinski, Pathé de Munt, EYE en de Brakke Grond.

Veel plezier!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief