Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste Bedrijfsuitjes in Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Oké, je bent verantwoordelijk voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Amsterdam en het moet episch zijn. Niet zo’n saaie dag waar je collega’s liever Netflix hadden gekeken, maar iets waar ze nog maanden over praten bij het koffiezetapparaat. Gelukkig ben ik, namens Puur* Amsterdam, er voor jou! Ik weet precies hoe je van een gewoon uitje een dag maakt vol lol, avontuur en -niet onbelangrijk – teamspirit.

Leestijd: 4 minuten

Grachtenrondvaart met borrel: drankje erbij, voeten omhoog

Wat is nou meer Amsterdam dan dobberen door de grachten met een borrel in de hand? Een bedrijfsuitje hoeft niet altijd vol adrenaline te zitten; soms is het juist lekker om met je team relaxed te genieten van het mooiste uitzicht dat de stad te bieden heeft. Bij Puur* Amsterdam kun je een grachtenrondvaart boeken, compleet met hapjes en drankjes. En ja, er zijn ook grotere boten voor als je team net zo groot is als je plannen. Meer weten over deze relaxte Borrelboot door de grachten?

Herken de Mol in Amsterdam

Herken de Mol is een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Het is de ultieme combinatie van samenwerken en elkaar totaal niet vertrouwen (op een leuke manier, natuurlijk). Terwijl jullie opdrachten uitvoeren, probeert één mol het allemaal te saboteren. Reken maar dat de spanning hoog oploopt wanneer je begint te vermoeden dat de altijd zo lieve HR-manager stiekem achter de sabotage zit. Bekijk hoe je zelf Herken de Mol Kunt spelen in Amsterdam met je collega’s.

Graffiti workshop: creatief met een stoer randje

Geen saaie PowerPoint meer, maar spuitbussen in de hand en creativiteit de vrije loop laten. Bij deze workshop leer je de basics van graffiti en ga je samen met je team aan de slag om een meesterwerk te maken (of in ieder geval een kleurrijk kunstwerk). Dit is niet alleen een leuke manier om even uit de dagelijkse routine te stappen, maar ook om die wat stille collega’s losser te maken. Plus, hoe cool is het om te zeggen dat je op je bedrijfsuitje echt kunst hebt gemaakt? Zin om de stad een beetje kleur te geven? Check de Graffiti workshop van Puur* Amsterdam.

Moordspel diner: mysterieus en smakelijk

Tijd voor wat drama en heerlijk eten! Tijdens een Moordspel diner speel je met je team een moordmysterie na, terwijl je geniet van een lekker driegangen diner. Wie van je collega’s is de dader? En wie kan je vertrouwen? Dit bedrijfsuitje combineert spanning, humor en lekker eten in één. En geef toe, er is niets beter dan een goed verhaal vol complotten terwijl je aan een verrukkelijke maaltijd zit. Zin in een avond vol mysterie? Kijk naar een Moordspel diner in Amsterdam!

Pubquiz: de slimste van het bedrijf

Een goede pubquiz is altijd een top idee, vooral als er leuke vragen zijn die jullie écht uitdagen. Van muziekvragen tot hersenkrakers, met een pubquiz zie je wie in je team de wandelende encyclopedie is (en wie net wat minder snel op Google kan spieken) Puur* Amsterdam zorgt voor een hilarische quizmaster en een quiz die jullie helemaal kunnen aanpassen aan de sfeer van je bedrijf. Kijk hier hoe je een legendarische Pubquiz in Amsterdam kunt organiseren.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam: Puur* maakt het speciaal

Of je nu kiest voor ontspanning op de grachten of creativiteit met graffiti, één ding is zeker: met Puur* Amsterdam zit je altijd goed. Wij nemen het regelwerk uit handen en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Amsterdam van begin tot eind soepel verloopt. Want zeg nou zelf, wie wil er nou geen herinneringen creëeren waar je het nog lang over hebt?

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief