Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hoe beleef je het Amsterdam Light Festival op haar best?

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Amsterdam, met haar schitterende grachten, zal omgetoverd worden tot de verlichte stad. Wanneer? Van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020 vindt het Amsterdam Light Festival plaats. De 8e editie alweer. Het thema is Disrupt! Dat betekent plotselinge ontregeling. De kunstwerken zullen je ondervragen, beproeven en wakker schudden.

De lichtgevende route

Vraag jij je af waar het Amsterdam Light Festival zich bevindt? OVERAL. Door Amsterdam zal een route lopen met verschillende verlichte kunstwerken. Bewonder ze allemaal. Vanaf het water zit je eerste rang. Onze schepen zijn van alle gemakken voorzien zodat jij dit kan beleven. Verwarmd, verlicht en vooral gezellig! Al dobberend kan je de prachtige lichtkunstwerken het beste bewonderen. De keuze aan bootarrangementen is groot… Kies je voor een sloep of juist een chique boot met een sterren kok? Ik heb een paar opties voor jou op een rijtje gezet:

  1. Amsterdam Light Festival: laat je door de vriendelijke schipper varen over de verlichte grachten van de hoofdstad en wordt betoverd door alle kunst. Huur deze privéboot en laat het arrangement volledig op jouw wensen aanpassen. Hoe fijn kan het zijn?
  2. Rondvaart diner: wil je de verlichte tocht combineren met een heerlijke maaltijd, dit kan! Tijdens de rondvaart kan een diner of buffet naar keuze uitgeserveerd worden. Niets is te gek. Voorkeur voor een specifieke cuisine? Dan is de Pizzaboot, Satéboot of Tapasboot misschien iets voor jou.
  3. Borrelboot: niets is leuker dan een dag afsluiten met een borrel. Dit kan! Geniet van een bitterbal met een biertje, wijntje of frisje al varend over het water tijdens het Amsterdam Light Festival.

Al onze boten zijn voorzien van een gids die het thema aan je uitlegt. Zo mis je niks. Bel Puur* Amsterdam zo snel mogelijk op voor de beste data want onze boten varen de deur uit!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

 

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Isabella Opdam is een online marketeer en social media & design specialist. In haar vrije tijd timmert ze aan de weg om haar schilderkunsten te verbeteren. Picasso in spe? Ze blogt voor Puur* Events over bedrijfsuitjes in Amsterdamleuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief