Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De zon schijnt: tijd voor picknicken in de Amsterdamse parken!

Dé ultieme activiteit in de Amsterdamse zon? Picknicken in het park! Het Vondelpark is natuurlijk fantastisch, maar ook de minder beroemde plekken als Westerpark en Flevopark zijn geweldig. Maak het af met een bloedstollende citygame of sportieve activiteit en voilà….het perfecte uitje in Amsterdam!

Picknicken in Amsterdam: leuker kan niet!

Een perfecte dag… Eerst samen genieten van een picknick in je favoriete Amsterdamse park. Wat staat er op het menu? Lekkere sandwiches met fruit en goede sapjes? Sushi of Tapas? Of een heerlijke BBQ lunch? Waar u ook trek in heeft: wij regelen jullie lunch van ontvangst tot het opruimen van de spullen. Zo genieten jullie zorgeloos van het eten, de Amsterdamse buitenlucht en natuurlijk elkaars gezelschap!

Pret na picknick!

Genieten van meerdere activiteiten met je gezelschap? Onze enthousiaste eventplanners zorgen voor pret na picknick! Wij hebben een geweldig assortiment aan activiteiten die je team sterker maken, zorgen voor lol en alle deelnemers nog lang laat napraten. Wat dacht je van een sportdag of Expeditie Robinson in het park? Een sloepenrace door de grachten? Of de stad ontdekken met één van onze citygames? Het kan allemaal. En dan natuurlijk lekker de dag afsluiten met een borrel. Ideaal!

picknick vondelpark 065 by you.

Wat is het leven mooi… wat is Amsterdam mooi!  

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief