Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Het ideale bedrijfsuitje in de wintermaanden: Amsterdam Light Festival!

De donkere, koude wintermaanden komen er weer aan. De tijd waarin je mij kunt uittekenen op de bank met de verwarming hoog, een deken over mij heen en een kop choco in mijn hand. Het liefst zou ik een paar maanden winterslapen en weer wakker worden als de eerste krokussen hun kopjes boven de grond steken.

Magisch wonderland
Maar er is één Amsterdams evenement waarvoor ik heel graag een uitzondering maak: het Amsterdam Light Festival! Het moment dat Amsterdam omgetoverd wordt in een magisch wonderland. Duizenden lichtjes en projecties schitteren je tegemoet en de stad gloeit letterlijk van creativiteit en talent.

(inter)nationale lichtkunst
Tijdens dit evenement toveren hedendaagse  (internationale) kunstenaars Amsterdam om tot een ware lichtstad. Ooit ontstaan vanuit het idee om bewoners en bezoekers van Amsterdam te trakteren op meer positiviteit tijdens de wintermaanden. En het werkt. Want wie mij met wollen onderbroek en 10 thermoshirts de kou in krijgt is een goeie! Het thema van dit jaar is vriendschap. Ook zo mooi… Kom vooral varen, lopen, kijken en neem je vrienden mee. Veel plezier!

Bekijk hier de mogelijkheden voor een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival

Kun je nog wat extra positiviteit in de donkere wintermaanden gebruiken? Kijk dan eens hier.

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief