Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Enthousiaste klanten: avondprogramma reviews

Geweldig uitje organiseren? De avondprogramma’s van Puur* Events bieden de leukste uitjes in de avond die helpen verbinden! Lees hier leuke avondprogramma reviews van onze enthousiaste klanten. Terugkoppeling waar wij van gaan stralen! 

Avonduitjes 

Als de groep alleen in de avond beschikbaar is voor een uitje zijn onze avond programma’s ideaal. S’avonds maak je de leukste avonturen mee. En kun je pas echt beleven, genieten en onthouden. Kijk maar naar deze reviews! 

Rondvaart 

Wat een mooie reactie… gelijk op de site gooien natuurlijk. We houden van complimenten en tevreden klanten!  

Afgelopen vrijdag, 11 december, hadden wij ons jaarlijks teamuitje. Om niet een standaard iets te verzinnen, zijn we uiteindelijk bij Puur Amsterdam terecht gekomen…. en Puur Amsterdam was het zeker. Om 18.00 uur werden we opgewacht door een leuke rondvaartboot die ons, onder het genot van een hapje drankje en een Aziatische BBQ, Amsterdam vanaf het water heeft laten zien. Het was gelukkig droog, zodat ook de NIET Amsterdammers een goede kijk van Amsterdam konden krijgen vanaf het water. De schipper heeft ons deskundig door de grachten geleid en de dames van de bediening wisten over elke bijzondere locatie wel iets te melden. Echt heel erg leuk. Na zo’n 3 uur varen werden we afgezet vlakbij de Oude Waag aan de Nieuwmarkt, in hartje Amsterdam. In de Oude Waag stond ons dessert al te wachten en hebben we deze geslaagde avond afgesloten. 

Managementteam GVB Rail Services 

Groetjes, 

Wilma Beutick-Bakker/ management assistent  

Amsterdamse meezingers 

We wisten het allang natuurlijk… want Amsterdam was zo mooi deze avond vooral met echte een echte Smartlappen workshop. Maar een tevreden avondprogramma review van een klant over hun avonduitje is extra welkom! 

Daisy, 

Het was gisteren geweldig! De gidsen waren vriendelijk en hadden leuke praat en veel informatie. Twee uur wandelen bleek echter voor sommigen (enkele zwaarlijvigen en een enkeling die wat lastig te voet is) te veel van het goede in combinatie met het eerste programmaonderdeel dat we deden… De rondvaart was super, het eten voortreffelijk en het grand dessert bovendien in een hartstikke leuke locatie. De accordeonist die we aan boord meenamen maakte er een feeststemming van met meezingers en passende achtergrondmuziek tijdens het eten. Die uitgelaten stemming hebben we verder de avond gehouden. 

Bedankt voor het regelen van alles vanaf jullie kant: je hebt een tevreden klant erbij! 

Mede namens al mijn collega’s van de directie BOA van het ministerie van OCW, 

Peter Schooneman

Smartlappen workshop 

Likeurproeverij 

Avonduitje in Amsterdam met Likeurproeverij en Diner. 

Hallo Mandy, 

Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega’s die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 ‘bazen’, waren erg enthousiast. De likeurproeverij vonden ze allemaal heel erg leuk en de torenkamer en het diner waren ook een succes.
Heb nog even nagevraagd of er nog enkele ‘minpuntjes’ waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was.
Nogmaals bedankt voor al je moeite en ik zie de aanvullende factuur tegemoet. 

Groet, 

Renate 

Systeem bouw

 Likeur proeverij

Varend dineren 

Varend dineren… wij hebben de beste boten en het meest verrukkelijke eten. Aldus de klant. 

Beste Monique, 

Het floating dinner is super bevallen. Ten eerste het eten en de service op alle drie de locaties was perfect. Maar zeker ook de mix van eten, lopen en het daardoor constant wijzigen van de samenstelling/tafelbezetting is super bevallen.  Met andere woorden een tevreden klant.
M.v.g. 

Frans 

Themafeesten 

Een themafeest als avond programma is zo tof! Zorg voor een onvergetelijke avond met de mooiste aankleding, leukste spellen en optredens. Zo maak je écht indruk en zorg je voor verbinding. Onze enthousiaste klanten schreven de geweldige avondprogramma reviews over hun themafeest! Seventies party. Wat een fantastisch feest! 

Strakke glimpakken, frivole roesjes en volle pruiken maken collega’s onweerstaanbaar! 

Na dit feest werd het op kantoor nooit meer hetzelfde. ”The morning” after sloeg de twijfel toe… Was het allemaal wel echt gebeurd? Of droomde je die nacht gewoon van John Travolta danspasjes en limbo-lijfen? 

Het was allemaal echt! Puur Amsterdam maakt een bedrijfsfeest tot een echte belevenis. Gelukkig zijn de seventiesparty foto’s er nog. En om op een vol scherm van te genieten: Het feest in dia’s! 

Reactie klant: 

Hoi Edward,  

het themafeestwas erg geslaagd. Iedereen heeft enorm genoten en vragen om een herhaling. 

Met vriendelijke groet,
Yvonne Struiken Teammanager

 70's party

Moulin rouge  

Moulin rouge feest… o la la! wat was het leuk! En we hebben beeld! 

Zo hoort een personeelsfeest te zijn! Hier worden we ZO blij van…wat een TOP referentie! Hier de fotos Brigitte! Bedankt voor je mooie woorden en de avondprogramma review! 

Hallo Daisy en Edward, 

Mag ik jullie ontzettend bedanken voor de geweldige leuke goed geregelde avond vol spanning en gezelligheid. 

Het was in de eerste instantie zoeken naar een avond waarin een ieder aan zijn trekken kon komen. Dit valt natuurlijk niet mee. Maar al gauw zijn wij via het internet gestrand op Puur Amsterdam. Daar konden wij uit de diverse thema’s een keuze maken. Wij hadden gekozen voor Moulin Rouge. Nadat ik telefonisch zo super te woord ben gestaan werd ons een offerte gemaild en waren wij het vrij snel eens over de gang van zaken. Ik moet jullie complimenteren over de onderhandelingen. Er is geen enkel woord gelogen dat het een super avond zou moeten zijn. DIT WAS EEN TOP AVOND! 

De locatie is een aanrader voor vele bedrijfsfeesten. Het eten was voortreffelijk, met de complimenten voor de kok. Het personeel was geweldig, gezellig en goed georganiseerd. Onze dank naar het personeel. Ga zo door! 

Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige samen werking namens al mijn collega’s. 

Brigitte

 Moulin Rouge

Ook zo’n zin om een avondprogramma te organiseren als bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons op het juiste adres! PuurAmsterdam.nl of bel ons op 020 626 00 16. Inspiratie werkt! Wij zijn de event experts

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief