Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De mooiste boot huren in Amsterdam? Wij delen onze tips!

Amsterdam vanaf het water

Amsterdam is altijd extra fantastisch als je een boot huurt. Dé manier om echt te genieten van de grachten en elkaar eindelijk weer eens te zien en spreken. Een heerlijk borreltje met een lekker hapje erbij, muziekje op en quality time met elkaar. Nog beter: iemand die voor jou vaart door Amsterdam. Zo geniet jij van de historische grachten en heb je tijd voor je gezelschap.

Combineer varen met een lunch, diner of borrel aan boord. Mijn favoriet is een BBQ hartje zomer. Geniet zo optimaal van de unieke grachtengordel van Amsterdam samen met je vrienden, familie of collega’s. Nu al zin in dit uitje? Lees dan mijn ultieme ‘Varen in Amsterdam tips!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Alleen de  mooiste en beste boten van Amsterdam zijn goed genoeg voor Puur* Amsterdam.

Puur is fan van Starboard BoatsBoot Huren Amsterdam. Twee enthousiastelingen die net zo blij worden van de Amsterdamse grachten als wij! De mooie, goed onderhouden boten zijn perfect voor een perfecte dagje uit. Prettige service en gedegen kennis over wat een rondvaart compleet maakt. Hospitality, goed zicht, een warme sfeer in de winter en een open dak in de zomer. Wij zorgen voor topgidsen en een leuk programma.

Mijn tips voor een heerlijke rondvaart in Amsterdam. Maak varen extra leuk door te combineren met een Puur Amsterdam arrangement. Hier de drie supertips.

TIP 1
Culinair varen. Je start met een borrelvaart en dobbert daarna van gerecht naar gerecht. De zon gaat langzaam onder en de lichtjes gaan aan. Amsterdam is een droom. Koffie en een zoetje toe of helemaal uit je dak gaan met een silent disco aan boord. Kan allemaal. Boek snel hier.

TIP 2
Ontsnap de grachten. Waarom elke keer hetzelfde uitzicht. Het water brengt je op zoveel andere plekken. Wat dacht je van Oudekerk aan de Amstel? Je vaart onder de Magere brug door en langzaam verandert de stad. Amsterdam Zuid, Berlage brug en plots is het stil en slingert de Amstel zich door de natuur. Mooie stadspaleizen langs het water uit de zeventiende eeuw en daarna ben je al op je bestemming. Niet voor niets zat Rembrandt altijd hier langs het water.

TIP 3
Kies een boot die bij jou en je gasten past. Zo belangrijk. Niet te groot, niet te klein. Durf je het aan om te kiezen voor een open boot? Of is voor jou een gezellige bar met biertap veel belangrijker?  Laat je adviseren door de bootexpert van Puur* Amsterdam. Dat kan nét het verschil maken.

AHOY.


Juul Pröpper is een expert op het gebied van events. Weet precies het verschil tussen best wel leuk en extreem goed. Gaat voor kwaliteit. En hoopt over drie jaar Netflix uitgespeeld te hebben. Ze blogt voor Puur* Events over
 bedrijfsuitjes in Amsterdamleuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief