Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De meest Instagram-waardige plekken in Amsterdam

 Instagram-waardig
Foto: Instagram @shotsbyrolf

Alle (amateur) influencers opgelet! Als je net zoals ik altijd op zoek bent naar het perfecte plaatje voor je Insta-feed, dan zit je in Amsterdam helemaal goed. Deze stad is een goudmijn aan fotogenieke plekjes die je volgers jaloers zullen maken. Laten we samen een paar van de meest Instagram-waardige plekken van Amsterdam ontdekken!

Leestijd: 4 minuten

1. De Bloemenmarkt

De enige drijvende bloemenmarkt ter wereld is niet alleen een feest voor je neus, maat ook voor je camera. Stel je voor: rijen en rijen met kleurrijke bloemen die de perfecte achtergrond vormen voor je nieuwste profielfoto. Bovendien, wie houdt er nu niet van tulpen?

2. De NDSM Werf

Een beetje street art, een beetje industriële charme en een heleboel creativiteit – dat is de NDSM-Werf in Amsterdam Noord. Dit voormalige scheepswerf is nu een creatieve hotspot vol met graffiti, kunstinstellingen en hippe cafés. Perfect voor fotoshoot die net even anders is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jerome (@jeronimo_888)

3. De Magere Brug (bij nacht)

De Magere Brug is een van de meest iconische bruggen in Amsterdam en ’s avonds, als de brug verlicht is, wordt het een magische plek. Met de reflecties in het water krijg je een betoverend beeld dt perfect is voor je avondpost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DFDS UK & IRE (@dfdsukire)

4. Het Rijksmuseum

Natuurlijk, het Rijksmuseum is vol met meesterwerken van Vermeer, Rembrandt en Van Gogh, maar wist je dat de buitenkant van het museum een ideale plek is voor foto’s? De tuinen en de vijver aan de voorkant vabn het museum bieden talloze mogelijkheden voor stijlvolle shots.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Casey + Joe (@caseyandjoeonthego)

5. De zeven bruggen van de Reguliersgracht

De Reguliersgracht biedt een uniek uitzicht waar je zeven bruggen in één lijn kunt zien. Dit is een klassieke Amsterdamse plek die je niet mag missen. Ga hierheen bij zonsondergang vorr een romantishce kiekje.

6. De Jordaan

Ahhh de Jordaan! Een van de meest charmante wijken van Amsterdam met zijn smalle straatjes, boetiekjes en gezellige cafés. Elke hoek van deze buurt biedt weer een nieuwe verrassing en een nieuwe fotomogelijkheid. Zorg ervoor dat je ook de Bloemgracht en de Egelantiersgracht niet overslaat.

7. Het Begijnhof

Een verborgen oase in het hart va de stad, het Begijnhof is een historische haven met prachtige oude huizen en een serene sfeer. Het is de perfectie plek voor een sfeervolle fotosessie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amsterdam (@amsterdam)

8. De Openbare Bibliotheek

De Openbare Bibliotheek aan het Oosterdok heeft niet alleen een indrukwekkende collectie boeken, maar ook een dakterras met een fantastisch uitzicht over de staf. Dit is een geweldige plek om je sightseeing te beginnen – en natuurlijk om een paar prachtige picca’s te maken!

Dus daar heb je het, mijn top aanbevelingen voor de meest Insta-waardige plekken in Amsterdam. Vergeet vooral niet om indruk te maken op je volgers!

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief