Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Checklist voor een TOP event

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Zometeen mogen we weer feesten. We zijn het bijna verleerd. Ik leg je stap voor stap uit wat je moet regelen om tot een prachtig en onvergetelijk event te komen.

Wat moet je nu alvast regelen voor een TOP event als alles weer los gaat?

 

Bedenk een reden en een missie

Wat wil jij je bezoekers brengen? Wat is de missie van jouw bedrijf en op welke manier wil je dit overdragen? Er is natuurlijk altijd reden voor een feestje, maar om een event met effect te creëren wil je meer dan een simpel dansfeestje.

Benoem het effect wat je wilt creëren en wie je daarbij wilt hebben

Het is belangrijk om te weten waar je het voor doet. Bepaal jouw doelstellingen om van dit event een succes te maken. Daarnaast is het belangrijk om te weten voor wie je het doet; wil je jouw werknemers en relaties bijvoorbeeld even in het zonnetje zetten? Of wil je juist liever binding met klanten creëren?

 

Neem contact op met het beste eventbureau van Nederland: PuurEvents.nl ?

Wij staan altijd voor je klaar om de meest spectaculaire events, feesten en uitjes neer te zetten met maximaal effect! Wij van Puur* helpen je graag met het bedenken van jouw missie en het verder uitwerken van de details. Een onvergetelijk event organiseren waar de waarden en normen van jouw organisatie écht in terugkomen? Laat dat maar aan ons over!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Prik een datum

Wanneer is de beste tijd voor jouw bedrijfsfeest? Het jaar op een mooie manier afsluiten in de wintermaanden met een winter-wonderland? Of juist het begin van de zomer vieren met een heerlijk festival?

Leg de locatie vast

De plek van jouw evenement is bepalend voor de sfeer en het succes. Op welke locatie wil jij graag feest vieren? Wij kennen de beste locaties voor de mooiste prijs! Met onze expertise toveren wij elke plek om tot een feest-walhalla die past bij jouw doelstellingen.

Bepaal wat je zéker wilt meemaken. Wat maakt het geweldig? ? Vuurwerk? Kampvuur ? of gewoon een goed feest waar iedereen losgaat?

Bigger, better of best? Waar ga jij voor? Wij hebben entertainment in petto tot je erbij neervalt. Niets is te gek! Laat ons weten wat je leuk lijkt, wij regelen de rest!

Is de Puur* offerte niet helemaal wat je wilt? We blijven net zo lang doorgaan tot hij perfect is!

Jouw persoonlijke Puur* Eventplanner herinnert je aan dingen je waar je niet aan denkt en helpt je met de dingen waar je wel aan denkt. Het enige wat je hoeft te doen is de offerte te bevestigen, en jouw event is een feit!

✅✅✅ Eindelijk tijd voor voorpret!

Bel ons nu! We denken graag met je mee! 0800-7887020

 

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

door Hannah Beentjes, event expert

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief