Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Amsterdam de stille stad. Maak nu een wandeling. De stad is nu van jou! Tot laat!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Zal ik je eens een geheim vertellen? Dat miezerige rotweer is juist geweldig! Gisteravond liep ik, met paraplu, door de stad. Amsterdam was een droom. De stenen kleurden van het water en de lichten. De lucht was zacht en de stad was heerlijk stil.

Op de Blauwbrug hield ik mijn adem in. Elf uur in de avond en de hele lucht was staalblauw met maan. Dit bedoelde Ramses Shaffy. Ik liep door zijn lied. Dit is de stille stad. Geniet nog van een weekje druilweer. Maak een loopje langs de Amstel. Het is zo weer warm en druk.

–**–

Het is stil in Amsterdam

’t Is stil in Amsterdam
De mensen zijn gaan slapen
De auto’s en de fietsen
Zijn levenloze dingen
De stad behoort nu nog
Aan een paar enkelingen
Zoals ik
Die houden van verlaten straten
Om zomaar hardop
In jezelf te kunnen praten
Om zomaar hardop te kunnen zingen
Want de auto’s en de fietsen
Zijn levenloze dingen
Als de mensen zijn gaan slapen
’t Is zo stil in Amsterdam
En godzijdank niemand
Die ik tegenkwam

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief