Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Alweer zo lekker: Amsterdam inspiratie! De twitter lekkerlijst deel 2.

Twitteren is het woord van 2009. Maar ik geloof er al jaren in.
Eén vraag en gelijk 278 tips!. De één nog heerlijker dan de ander…Daarom elke maand de beste plekken en wat je daar ECHT moet bestellen. Ben je er klaar voor?
 
tip 1
 
Lekkerste pannenkoek van Amsterdam?
 
De decembermaand is altijd een tijd van proppen en overdaad. Maar kan er iets op tegen een verse pannenkoek met een smeltend stukje boter Warm wachtend op stroop en een sneeuwstorm aan poedersuiker? Het water loopt me al in de mond.  De tips waren niet aan te slepen maar er waren duidelijk twee winnaars;
 
De Pancake Bakery. op de `Prinsengracht…lievelingsrestaurant van niemand minder dan Paris Hilton (tja). Eten in elke taal. Wat dacht je van… Alles op loopafstand van de Jordaan.
 
En boerderij Meerzicht in het Amsterdamse bos. Met natuurlijk na de kauwen genoeg ruimte op de calorieen eraf te wandelen…
 
tip  2
 
En de lekkerste tapas …dus gewoon heet en pittig genoeg?
 
Daar is men unaniem over eens… twitteraars @PascalleB  en @Tom_Beek ( zalige saxofonist overigens) zweert bij Duende op de lindegracht. Hier alvast de kaart voor de voorpret.
 
Puur Amsterdammer Edward kan niet zonder de tapas van Pata Negra op de Utrechtse straat. Drie dagen wil niemand meer met je praten..maar je hebt het er graag voor over. Knoflookbom!
 
tip  3
 
En dan is het tijd voor de kroketten!
Waar zijn de lekkerste? Helemaal dol ben ik zelf op mijn achterbuurman Luxembourg. Neem de tijd voor hun garnalenkroketjes op brood en het fantastische uitzicht op het Spui. Een mooie combimatie.
 
Een kroketten evergreen is van Dobben…niet te zacht en niet te hard. En stiekem kan ikzelf ook niet de FEBO voorbij lopen zonder een satekroket te scoren.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief