Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Veelgestelde vragen "Corona-maatregelen"

  • Hoe gaat Puur* Amsterdam om met de 1,5 meter regel?
    Vanuit de evenementenbranche zijn er protocollen beschikbaar gemaakt, waar ook wij ons graag aan houden. Als alles goed geregeld is, hoef jij je er immers niet druk om te maken en kun je genieten van het samenzijn met jouw groep. Een korte samenvatting van wat wij doen om jou te ontzorgen: In alle binnenlocaties hebben wij met looplijnen aangegeven waar je kunt lopen. Ook zijn stoelen en tafels zo geplaatst dat er voldoende afstand tussen iedereen gewaarborgd kan worden. Daarnaast vragen wij je om 1,5 meter afstand aan te houden tot andere gasten en onze medewerkers. Onze corona-proof uitjes zijn er daarnaast op ingericht om ook met 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen ontzettend tof te zijn. Onze medewerkers zien er op toe dat de afstand wordt gewaarborgd. Daarnaast ben je ook als boeker verantwoordelijk voor het team dat meekomt en vragen wij jou om ook een oogje in het zeil te houden. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten en dat het uitje een groot succes wordt!Delen via: corona-proof uitjes zijn er daarnaast op ingericht om ook met 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen ontzettend tof te zijn. Onze medewerkers zien er op toe dat de afstand wordt gewaarborgd. Daarnaast ben je ook als boeker verantwoordelijk voor het team dat meekomt en vragen wij jou om ook een oogje in het zeil te houden. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten en dat het uitje een groot succes wordt!" class="mail">
  • Hoe kan ik de richtlijnen communiceren met mijn team/gasten?
    Ons personeel zal, zodra iedereen binnen is, een korte uitleg geven over de maatregelen en welke regels er gelden.Delen via:
  • Waarom zou ik een uitje op 1,5 meter organiseren?
    Er gaat niets boven een real life ontmoeting. Uiteraard zijn digitale uitjes ook mogelijk, maar dat kan niet tippen aan het menselijke contact. Het is gezelliger, contact leggen gaat makkelijker, er is meer beleving en je kunt genieten van heerlijke catering, omgeving en entertainment. Zeker als je na lange tijd elkaar weer eens in het echt wilt ontmoeten, is een uitje op 1,5 meter afstand heel erg aan te raden. Zo vergeet je even de afgelopen periode en kun je samen genieten, lachen, spelen en weer met positieve energie verder als team. Dat gaat daarna zelfs digitaal stukken beter!Delen via:
  • Wat kunnen we verwachten voorafgaand aan het uitje?
    Puur* Amsterdam heeft vooraf contact met de hoofdboeker van het evenement over de specifieke maatregelen voor het betreffende uitje. Tijdens dit gesprek worden alle maatregelen en regels besproken. Ook stellen wij een aantal corona-specifieke vragen voorafgaand aan het uitje:
    • Heb jij of een huisgenoot koorts en / of benauwdheidsklachten?
    • Heb jij het coronavirus gehad in de afgelopen 7 dagen?
    • Heb jij een huisgenoot / gezinslid die het coronavirus in de afgelopen 14 dagen heeft gehad?
    • Ben je in thuisisolatie op dit moment?
    Deze vragen moet iedereen die deelneemt aan het uitje beantwoorden. Hierop moet de hoofdboeker mede toezien.Delen via:
  • Hoe schoon zijn de locatie(s) en materialen?
    Een terechte vraag in deze periode, maar eigenlijk altijd al! Het is prettig om te weten dat alles voordat jij het gebruikt gewoon schoon is. Daar zorgen we altijd voor. De locatie en de materialen zullen grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd worden. Dit zal vlak voor aanvang nogmaals gebeuren. Ook na afloop worden de ruimte en materialen opnieuw schoongemaakt en gedesinfecteerd. Ook zorgen wij voor voldoende hygiënematerialen als zeep en desinfecterende handgel. Wij zullen de gasten attent maken op het belang van handen wassen. We zorgen daarnaast dat materialen waar mogelijk niet of nauwelijks door meer dan 1 persoon hoeven worden aangeraakt. Zo begin je met frisse energie aan je uitje en kun je lekker genieten met en van elkaar.Delen via:
  • Hoe gaat Puur* Amsterdam om met hygiëne van eigen personeel?
    We zorgen er graag voor dat jij met je groep zorgeloos kunt genieten van een uitje of iets anders wat je bij ons boekt. Ons team is voorzien van hygiënische hulpmiddelen (denk aan handschoentjes). Daarnaast wassen of ontsmetten begeleiders iedere 30 minuten hun handen en worden alle materialen meerdere keren gereinigd voor jij het in handen krijgt. Op locaties is vaak ook desinfectiegel aanwezig.Delen via:
  • Hoe gaat Puur* Amsterdam om met catering?
    Bij een uitje hoort bijna vanzelfsprekend ook lekker eten. Samen napraten over het uitje, lachen om verhalen van collega's, familie of vrienden, het wordt allemaal lekkerder met een hapje en een drankje erbij. We bieden daarom nog steeds graag catering aan waar mogelijk. Per uitje zal gekeken worden welke mogelijkheden er zijn m.b.t. het afnemen van catering. We zien er natuurlijk toe op dat alles volgens richtlijnen wordt aangeboden, zodat je onbezorgd kunt genieten van alles.Delen via:
  • Wat kan ik zelf doen om verspreiding te voorkomen / welke richtlijnen zijn er?
    • Was vaak je handen. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Schud geen handen. Houd 1,5 meter afstand van anderen.
    • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, of lichte hoest. Heb je ook koorts en/of benauwdheid of heeft een van je huisgenoten deze klachten? Blijf ook dan thuis. Ook smaak- en reukverlies kan een symptoom zijn.
    Delen via:

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons